Ingen tatuering :(

Det blir nog ingen tatuering idag i alla fall, det kändes ganska impulsivt och jag vill ju inte direkt ångra mig två timmar senare. Nej jag får helt enkelt vänta tills januari, det är ju bara 3 månader kvar nu! Jag längtar som in i helvete. Jag får väl shoppa bort min tatueringlust istället. Dock bli det nog ensam :( Min kompis som skulle höra av sig idag så att vi skulle hänga tillsammans ringer aldrig så jag får klara mig utan henne. Ingen större förlust jag kanske åker hem till Bästis efter istället, det skulle vara mysigt!

Gadda mig?

Imorgon ( eller idag kanske jag ska säga) blir det bog shopping för mig. Men jag vet inte riktigt om jag orkar, det är det som är problemet bara. Har inte mått så bra alls idag och vill egentligen bara lägga mig ner och sova igen trots att jag nyss sov 15 timmar men jag kan inte verkar det som. Äsch, jag kanske borde åka och gadda mig. Mår nog bättre om jag gör så, det är fan bättre än droger!

Datum, vad är det?

Gud, märkte nyss att jag inte har någon koll på datum längre! Jag får fan min lön nästa fredag! Jag är numera mycket lycklig (nej, kanske inte men i alla fall..)

Varför?

Varför kan saker aldrig utspela sig som jag vill? Nej, jag ska alltid bli sårad, få all skit, bli ignorerad, utskämd eller något annat negativt. Det är så roligt att alltid får ta dem smällarna. Vet inte hur många mer jag kommer orkar helt ärligt.

3 timmar non stop affärsjuridik

Jag har undvikit plugget för länge, så nu är det fan dags att sätta igång! Ska sätta på min spotify och efter det ska jag inte röra datorn på tre timmar! Här ska det pluggas Affärsjuridik så det bara skriker om det!

Önska mig lycka till så hörs vi om ca 3 timmar!

Förnekelse och skiva!

Idag hände det grejer! Åkte in till stan med H och skrev kontrakt. Vi ska nämligen ha en dunder skiva i maj! Men såklart är det allt vi fixat, vi är så jävla sega i min klass! Nästa steg är tema, men det är väl så man för ta det ett kort kort steg i taget! ^^ Hoppas bara inte allt skiter sig så jag får betala en maaaassa pengar till något som inte kommer hända..

Annars har jag gjort det vanliga, struntat att lyssna på lärarna i skolan, undvikit att kolla i skåpet på allt plugg som behöver göras och sedan kommit hem och inte sett väskan med AFJU. Japp, jag lever i förnekelse.


FR

Fever ray <3


?

Can you even look me in the eyes?

Det här var det sista jag behövde.


jaha

vad man än gör är någon alltid missnöjd eller besviken.

RSS 2.0