Idol 2010

Vill ni veta en hemlis? Jag vet vem som kommer vinna idol. Ja det är sant.. allt är redan förutbestämt!

Tatuering och nudlar

Igår var jag och bokade tatueringstid! Det kommer bli så grymt! Jag klickade direkt med tatueraren och han fattade precis hur jag ville ha det, det enda som är lite oklart är placeringen av tatueringen eftersom den ska vara just på handleden men vi ska nog kompremissa lite så blir det bra! Den skulle inte bli så farligt dyr heller men nog blir det så att jag kommer leva på nudlar i slutet av månaden, men vet ni? Det gör ingenting för jag är så överlycklig att jag snart ska göra ett permanent märke av min kärlek till mina föräldrar och hur mycket dem har hjälpt mig i mitt liv. Jag skulle aldrig kunnat bli den här grymma människan jag är idag om det inte
vore för dem!


Lite random party pics!














Vill flytta!

De senaste dagarna har jag bott hos Erika eftersom hon är hemma i Norrköping.. Idag kommer dock min baby hem! Har saknat både henne och Petronella grymt mycket! Det enda tråkiga är att jag måste flytta "hem" igen till mitt lilla klaustrofobiska rum hos bruden jag bor hos. Suck, måste verkligen hitta något eget snart för jag står typ inte ut längre!


Kanske

Tatuera mig imorgon?


Wow!

Numera har jag ögonbryn! DET ÄR SANT, RIKTIGA ÖGONBRYN! Erika var supergullig och färgade samt formade mina ögonbryn igår kväll/natt och jisses vilken skillnad det blev! Ni får se på bilderna som antagligen kommer upp under morgondagen ^^ Men jag är bara såå nöjd, verkligen egoist nu som stannar upp varje gång jag ser en spegel haha xD


Ajabaja

3 Dagar utan uppdatering, ajabaja Jessica! Det har i alla fall inte hänt så mycket. Vi gör det gamla vanliga och har så jävla kul! Fan vad jag älskar det här, det är verkligen mitt andra hem!!!

Igår var vi ute på Lunds nation, skoj var det och mycket dans (vi fick såå igång dansgolvet) lite synd bara att alla drog hem ganska tidigt, men jag och Caesar bangade inte i alla fall! Idag har jag pluggat och läst "det motspänstiga offret" som är så intressant. Jag vill bara läsa mer mer mer, idag hann jag 120 sidor vilket är mycket ^^ Sen har jag hängt med Erika och Anna och haft det allmänt mys.

Imorgon är det förkrök hos Erika sen bär det av till AF-borgen och OSKAR LINNROS! Me so taggad.

Avslutar med mitt nya talessätt - Party like a rockstar, study like a nerd!

filmkvällar

Haha, jag har lärt mig en läxa.. Jag ska aldrig mer nämna något om uppdateringen. Det jag säger stämmer ju aldrig i alla fall. Nästa vecka jag bo hos Erika i hennes lägenhet, mys mys! Jag har bestämt mig för att ha många filmkvällar som hon inte vet att jag kommer ha, hihi busig jag är ^^

Tillbaka till det normala

Är hemma hos Erika, ska snart åka på föreläsning. Efter det är det fika med baby samt försöka plugga lite. Kvällen avslutas med Fotboll på Glorias som vanligt! Me Like!

Uppdatering kommer att bli bättre efter idag, jag lovar ^^

Uttråkad

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Lund! Vi är självklart försenade, så jag funderar på om det verkligen är någon idé att åka till valvakan.. Inte så kul att bara komma och vara med i en halvtimme direkt. Vi får väl helt enkelt se när jag kommer fram till centralen och vad det står för nummer på min mobil ^^

Just nu är jag dock väldigt uttråkad. Sahlin höll mig sällskap ett tag men sen tog hon slut. Funderar på om jag ska kontakta Arnhe, men han verkar vara ganska dryg så jag drar nog ut på det liiite till...

Medan så länge kan ni få en bildbomb
!



Fan nu blev jag sugen på att bli mörkhårig igen, vad tycker folket?


Rösta!

Idag gäller det! Idag är det första gången jag får rösta och jag har bestämt mig! Frågan är, har du? Det är viktigt att vi röstar och visar att vi vill ha ett jämlikt och icke rasistiskt Sverige så rösta människor!!

Gammalt i det nya

Fick ett samtal lite tidigare i dag från en söt söt person. Hon berättade nämligen för mig att hon kanske också ska börja studera i Lund. Så jävla kul! Jag blev jätteglad, det är verkligen skitroligt om man skulle ha en sån nära vän från Stockholm i Lund. Me like! Sen var jag även snabb att påverka henne och se hur grymt det är i Lund (mest tack vare mina underbara vänner där nere) samt ge henne musikråd (Jay Smith) Så nu går vi båda och nynnar på detta.

Naa naa nanana naa, singing, naa naa nanana naa, singing!


Baby <3


Jay Smith!

Någon som såg Idol igår? Det gjorde i alla fall jag och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag avgudar Jay Smith! Han kommer verkligen bli något, utan tvekan! Och låt mig bara påminna er om att sist jag skrev om en från idol så handlade det om Isak Strand och hur grym har inte han blivit? Så lyssna på mig med andra ord ^^


Buffalo Killers

Min sömn kan ju seriöst ta sig! Jag kan inte somna innan klockan ett på natten och jag vaknar alltid före klockan nio på morgonen, vad är det för problem med mig egentligen? Jag vill sova mer så varför kan inte min kropp fatta det? Idag har jag haft mysdag med mami, vi var och handlade lite gott för ikväll åt lunch tillsammans sen kollade vi på film tillsammans. Det har varit väldigt mysigt! Nu sitter vi och lyssnar på musik, måste ju lära upp henne om vad som gäller i musikvärlden!

Detta lyssnar vi på just nu


Dygnsrytm?

Nu är jag i Stockholm, resan tog ca 5 timmar. I början försökte jag vara duktig och plugga sen så förstod jag att det var lönlöst och bestämde mig för att sova istället, mycket bättre idé! Nu är jag i alla fall hemma, jättekul var det att träffa min söta syster också har saknat henne så! Nu ska jag kolla klart på VMA (allt festande har förstört min dygnsrytm totalt) och sen sova..


Puss på er!

På väg hem

Nu sitter jag på tåget på väg hem, så skönt det ska bli! Saknar alla mina pluttar i Stockholm ^^ Dock så är hela grejen lite skum för nu säger jag ju att jag är på väg hem, men sen när Erika frågade hur länge jag skulle vara borta så svarade jag "jag kommer hem på söndag". Jag har helt plötsligt två hem och det känns jättekonstigt just eftersom det är två så annorlunda hem.. Men men jag ska sluta med min filosofi om livet och istället försöka plugga lite. Jag och Sahlin tänkte nämligen bli väldigt nära vänner!

Nu blir det att krypa ner under täcket..


Avslutar kvällen med denna grymma video.


Vad det händer saker hela tiden!

Idag hade vi en väldigt tidig föreläsning, kl 8 skulle vi vara där. Alla var som i chock för vi har bara inte föreläsning innan klockan 10. Men det var bara att bita i det sura äpplet. Dessutom hade jag inte sovit inatt eftersom regnet envisades med att smattra mot mitt fönster!

Sen måste jag bara säga att jag och Caesar är så jävla grymma på att plugga! Direkt efter föreläsningen så åkte vi till sol och pluggade, läste Goffman inte så kul men jag överlevde åter en gång ^^ Nu är det lite egen tid på EH innan jag ska mysa med film hemma hos Erika. Det är sjukt egentligen hur snabbt man skaffar nya rutiner! Mina dagar består av föreläsningar, plugg, fest och filmkvällar med coola ^^



Min söta tjur och vän Caesar!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Det blev lite plugg med Michelle och Kricke men ockå ganska mycket skitsnack! Efter vi hade försökt vara smarta i några timmar gick vi och kolla på matchen. Michelle övergav oss dock.. Men vi vann i alla fall. Två jävligt grymma mål inom 10 sista minuterna, det är verkligen inte vad jag kallar illa! Nu gäller tv ett litet tag sen ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon x/

Match

Ska snart iväg och plugga lite. Försöka svara på några instuderingsfrågor men jag misstänker redan nu att det kommer gå dåligt.. Jag har i alla fall någonting att se fram emot och det är Djurgården. Ikväll ska vi spöa Örebro! Tråkigt bara att vi spelar med sorgebindlar. RIP.

GODNATT

 


Saknar er mina små bebisar!


Filmkväll

Ikväll blir det filmkväll med två från klassen! Vart vi ska vara är dock lite diffust men någonstans ska vi nog kunnna fixa ^^ Sen ville Michelle att jag skulle följa med henne ut på krogen vilket jag inte tror blir av men jag tar med mig LBD bara för att ;)

9/11


9 år sedan, men det känns som igår. Jag var 10 men ändå minns man så mycket av den dagen. Efter denna dagen bröt helvetet ut, muslimhatet tog fart på riktigt och världen lämnade humaniteten bakom sig. Men idag tycker jag att vi ska lägga det bakom oss och bara minnas de som fall offer för en psykopat, inte en muslim. En person som kunde untnyttja svaga människor att uppfylla hans vilja, inte Islams vilja


11

Jag har nu avklarat första sittningen, hur jag mår imorgon återstår att se ^^

Snabb update

Har lite tid över på denna annars hektiska dag, sitter och äter min lunch (vanilla latte, mums) och väntar på att Hanna ska komma. Vi ska till Julia kl 3 och måla, sy och pyssla.. Vi kommer bli så jävla snygga ikväll! Sen har jag ett erkännande att göra. Jag är kär! Så Oskar om du ser det här följer jag gärna med till din loftsäng eller går genom eld med dig!

Allt detta springande

Ja som jag hade förutspått så var det där i morse inte något vidare för mig. Det positiva var väl att jag kom upp tidigt och hade resten av dagen till att plugga.. Vi (Caesar, Erika & jag) gick till sol som vanligt, pluggade i typ 3 timmar sen kunde jag verkligen inte fokusera mig så det fick helt enkelt bli så att vi drog hem till Erika. Där blev det sedan god tacos och Michelle och K1 valde att våldgästa oss och kolla på film ^^ Det var väldigt mysigt!


Snatch


God(?)morgon

Ibland gillar jag verkligen inte mina kompisar. Jag är liksom så pass dum att jag går med på att kolla på debatt med alliansen klockan 9 på morgonen. Hur tänkte jag där? Igår var man ju ute och festa tills sent så att gå upp nu är ju jättekul.

Undrar verkligen om de har något vettigt att säga för annars var det ju total waste of time..

Kan han ha något vettigt att säga, liksom kolla på gluggen.. tveksamt, ytterst tveksamt


Låt mig ta dig ut till Rissne


De andra nollorna har kysst dig baby
Men du vill göra det på riktigt baby
Låt mig ta dig ut till Rissne baby


Nu blir det fest och imorgon är det politik som gäller, medan så länge kan ni njuta av låten ^^


Är man ambitiös vaknar man tidigt och festar sent

Jag börjar inte förrän kl 1 idag och ändå har jag redan varit upp i ca 45 minuter. Verkligen inte illa! Jag är då så grym att jag faktiskt går upp tidigt och pluggar även fast jag skulle kunna ta världens sovmorgon. Men jag vill inte hamna efter på något sätt så det är lika bra att köra hårt. Går faktiskt upp klockan 8 typ varje dag (utom efter festnätter för då förtjänar jag sovmorgon)

Så nu sitter jag här med min frukost (risifrutti såklart) och läser Lagom Mycket Kriminalitet av Nils Chrisite som är så jävla intressant! Snart är den utläst för den är så enkel att läsa ^^ Det går fort när man har roligt! Nu får ni inte störa mig något mer, för nu ropar Nils på mig igen!

Bilderna som inte fick komma upp på den populära bloggen

Men här är allt, är man villig att ta fram huvudet när det kommer en kamera får man stå för dem dagen efter ;)




Seeger!

Haha, taskig uppdatering idag jag vet men så blir det när man har en viss polare som vill träffas 9 på morgonen och plugga hela dagen! Så inga konstigheter, jag har alltså hängt hela dagen med Caesar! Vi började på sol och plugga för att sedan möta upp brudarna och handla lite inför sittningen på fredag.. Det är tema bondgårdsdjur, vad jag ska va får ni se på lördag för då lovar jag att det kommer bilder, ska be Hanna skicka lite till mig så då blir det bildbomb :) Efter det stack vi hem till Caesar för att tvätta och laga pyttipanna, så typiskt student!

Kvällen avslutades med världens utklassning i fotboll, var jävligt roligt att se faktiskt! Nu blir det lite chill på datorn och sedan sömn för något mer plugg bli det inte idag i alla fall. Har ju varit duktig och skrivit klart mitt referat!


Haha, jag är ganska konstig ändå..

Här sitter jag, klockan är kvart över 11, klockan 09.30 ska jag träffa Caesar för att plugga lite etablerade och outsiders och vet ni vad jag sitter och gör? Jo jag sitter och pluggar! Det är helt otroligt ju, just eftersom jag faktiskt gillar det och vill fortsätta plugga. Jag vill skriva mer mer mer, det ändå som är tråkigt är att jag har en begränsning på 1 a4 när jag redan nu är uppe i 2 a4 xD Men det är bara fortsätta för jag gillar det som sagt ^^


Fortfarande med C

Haha, jag har inte ens kommit hem än! Känns som om jag aldrig är hemma faktiskt! Istället för att plugga bestämde vi oss för att åka till Nova Lund och shoppa lite byxor för att sedan åka hem och kolla på debatt. Vuxet värre men så går det när man umgås med en gammal gubbe haha ^^ Nu är C på "korridorsmöte" och jag själv sitter och väntar på att elfte timmen ska börja, ännu en gång vuxet värre (eftersom jag har skrivit det två gånger nu så tror jag att vuxenpoängen har försvunnit igen)

Just det, det var ju fest i helgen (ovanligt?) och som vanligt hade inte jag hand om kameran så bilderna hittar ni åter en gång på my homeguurls blogg.. KLICKA

Föreläsning, är inte det innan man läser boken?

Föreläsning gav ju inte direkt ngt nytt, men vår föreläsare är så jävla härlig och cool så det gjorde i alla fall inget ^^ Nu sitter jag återigen och pluggar med Caesar. Men framsteg gör vi, imorse läste vi boken och nu skriver vi om boken istället! Grymt värre :)

Skriver sen ikväll när jag kommer hem!

The morning comes with light

Tidigt morgon fast jag skulle kunna ha sovmorgon egentligen, men så är det när man har ambiösa kompisar som vill träffas 3 timmar innan föreläsningen och bara plugga. För att vakna lite lyssnar jag självklart på ett av favoritbanden som jag gärna delar med er. Njut!


Annie Hall

Om du vore bränd som mig
Skulle jag gå hem med dig
Skulle du vara allt jag någonsin velat ha
Men än så länge vän
Vakna I en främlings säng
Och säga gud vad du var söt när du var barn

Jag kan tvätta

Vem visste det, jag kan tydligen tvätta och använda en torktumlare helt utan assistans. Väldigt bra att veta, jag kanske har mer att erbjuda än vad ögat ser? Haha, det känns i alla fall skönt med fräscha kläder. Jag har fortfarande inte läst ut boken som jag skulle ha gjort men jag har satt deadline idag så det ska bara gå. Efter det väntar en promenad med Erika och sedan filmkväll hos Caesar! Ytterst mysig och väldigt typisk söndag känner jag!


I will never be tied


Jävla Kyrka!

Asså visst om man är religiös och vill gå på gudtjänst på söndagar men vi som inte är det vill inte gärna höra den där jävla kyrkoklockan i typ 15 minuter när man faktiskt ligger och sover. Kom igen liksom, de som vill gå är ju redan i närheten av kyrkan så varför måste dem plinga så länge, är det bara för att irritera mig? Jag börjar verkligen misstänka det..

Idag trodde jag att jag inte hade så mycket att göra, tydligen är det fel nu märker jag. Idag måste jag tvätta, städa, handla men framförallt plugga. Och vet ni vad jag egentligen vill göra? S O V A!

Hemma

Jag säger bara två saker, fan vad jag älskar Lund och fan vad jag ska sova ;)

Jag kom upp!

Jag kom upp och hämtade min vackra cykel, den blev till och med godkänd av Caesar! Haha, efter det käkade jag lunch med just Caesar och Julia, samt snackade lite skit. Nu däremot ska jag ta och plugga järnet i några timmar för sedan är det nämligen dags att festa igen, inte ro i Lund alltså!

Jag vill bara sova..

Jag ska åka och hämta min cykel, jag ska åka och hämta min cykel...
Jag ska plugga, jag ska plugga...
Jag ska bara komma ut den här enormt bekväma sängen först...

Shop boyz bring the party to the club

Gissa vad jag ska göra nu? Festa såklart, kommer det bli en vana eller vad? Så nu sitter jag återigen i min säng, sminkar mig och försöker välja kläder samtidigt..

Jag skulle även hämta min cykel, men det hinner jag fan inte! Får hämta den imorgon och då ska jag cykla som en maniac! Polisen var väldigt intressant men berättar om det senare, just nu är det stress stress.


Party musiq!


Heldag med polisen

Nu ska jag snart iväg och ha ett seriöst snack med poliserna.. Haha. Nej men det ska blir riktigt spännande men den här heldagen, det bara bara det att jag inte riktigt fattar vad förmiddags föreläsningen handlar om men det kommer väl fram förr eller senare ^^ Idag är det sol men det är inte riktigt Turkiet väder..


Ballad från en loftsäng

Avslutar kvällen med denna, bara för att den är så så så grym!

Godnatt!


Artistisk eller idiotisk?

Nu har jag pluggat och faktiskt kommit en bit. Sedan tröttnade jag lite där mitt i och då fick det bli lite mat och fotografi. Får såna där infall då jag vill vara kreativ, resultaten är inte alls bra men jag känner att jag gör något i alla fall och den känslan är så underbar. Så har kommer lite bilder..


Hon jag bor hos hade gjort mat till mig med idag, hon skulle lära mig äta afrikanskt sa hon och fan va gott det va!

himmel och sen försökte jag ta ngt konstigt kort...


Nu är jag en riktigt Lundabo

Nu är jag fan Lundabo på riktigt för jag har nämligen skaffat mig en cykel ^^ Sen så måste jag skaffa ett rejält lås så jag får ha kvar den också hihi! Men den stora grejen är ju såklart att jag numera kommer cykla överallt och bli jävligt fit (eller inte eftersom det är så platt här). Nu däremot ska jag bara ha en sak i mitt huvud och det är Winston parva och zon 1, 2 och stackars zon 3! De som inte fattar läser uppenbarligen inte kriminologi ;)

Kram på er!

Party like a rockstar

Jag hade verkligen ingen tid att blogga igår. Det var fullt upp, jag hade cirka en halvtimme på att fixa mig för kvällen när jag kom hem efter föreläsningen (eftersom jag och tjejerna var otroligt blonda och trodde vi hade världens tid till att fika) Men gårdagen var skitgrym! Det enda som suger just nu är att jag mår illa och inte hittar kabeln till kameran så jag kan inte föra över bilderna! Fett synd, men jag ska lösa det ^^ Så länge får ni se bilder från kvällen här --> Hanna!

Risifrutti ^^

Allt löste sig så jag ska festa loss med kriminologer ikväll ^^ Måste säga att jag har VÄRLDENS bästa föräldrar :D

Nu ska jag snart åka till föreläsningen, jag och Hanna är ju som sagt tidspessimister så vi är liite tidiga bara så vi ska hitta rätt hihi ^^


Världens bästa frukost btw ^^


Godmorgon!

Är helt nyvaken och ska strax hoppa in i duschen, ville bara skriva lite först om hur taggad jag är över dagens föreläsning ;) Det är vår första föreläsning och det ska bli jävligt spännande. Hur det går till, hur mycket man behöver gå på dem och såna saker. Den börjar inte förrän kl 13.00 så det är lite tid kvar vilket också är skönt.

Sen ikväll ska vi träffa "tvåorna" och gå rundvandring.. Vi skulle även ut och festa på en nation sen, men det ser inte ut som om jag kommer följa med på det vilket är skittrist.. Aja, nu ska jag duscha


RSS 2.0