Städa

Anledningen till att jag inte har skrivit något än idag måste nog vara den tråkigaste någonsin, jag har städat! Fy så tråkigt men nödvändigt, ville göra mamma lite glad på mors dag och när vi har studentmottagning på torsdag kan det ju inte se ut som en svinstia direkt!

Så nu ska jag fortsätta städa, suck!


Melodifestivalen

Vem kommer vinna melodifestivalen då? Vet ni JAG BRYR MIG INTE för typ första gången i mitt liv, för fucking Sverige är inte med! Vi måste sluta vara så jävla tråkiga på scenen för lets face it, det är the performance de är ute efter inte en bra sång!

Rökfria uteplatser?

Jag är emot rökfria uteplatser, varför ska man inte få röka för? Det är ju ett beroende och om man då ska förbjuda rökning på dessa ställen borde man ju förbjuda alkohol också? Det är ju inte trevligt att ha fulla omkring sig eller alkolister. Det är ju också ett beroende så varför inte förbjuda det med? Människor är så taskiga ibland. Folk som har drogproblem eller alkoholproblem får stöd och hjälp att bli bättre från samhället men rökare får bara elaka kommentarer och ses ned på av andra människor. Men vet ni vad? Rökning är ett lika allvarligt beroende som alkohol! Så om ni nu ska förbjuda rökning kan ni ju passa på att förbjuda alkohol med!!


Sjuk, men det skiter jag i

Vart sjuk idag! Men jag missar inte något i skolan i alla fall så det är lugnt. Men det kändes surt för det är ju nu man vill må bra och umgås med klassen och de som man inte kommer träffa efter studenten! Jag har därför bestämt att hur jag än mår ska jag komma till skolan från och med fredag ^^


Härlig dag

Idag är jag ledig från skolan! Alla andra har jobbig matte C men eftersom jag är smart så valde jag inte den äckelkursen, haha! Istället ska jag ta det lugnt idag och njuta av ledigheten.

I eftermiddag ska jag och min sötnöt åka in till stan och bli fotograferade ^^ Det var en kompis till mig som fixade så att vi får åka dit och bli professionellt sminkade och fotade. Sen brukar det kosta att köpa korten (vilket är det enda som kostar) men eftersom jag är grym så får jag ett gratiskort också, kändisstatus (NAAAT). Sen efter det ska vi käka middag och ta några öl för sen är det dags för säsongens sista skiva! Det är min babe Lisa som ska ha den och hennes klass har valt temat tidsmaskin. Intressant tycker jag och det ska bli jävligt kul att festa! Känns som det var ett tag sen nu! Det enda negativa är att jag börjar 8.20 imorgon.. men men det är bara att pallra sig upp och låtsas vara nykter ^^

Min fredag i bilder


Hos Baby

Just nu är jag hos Johanna, vi hade deet jättemysigt igår! Slutade med att vi var uppe till typ halv 4. Haha så värt det men just nu är man liite trött ^^

Nu ska vi dricka lite kaffe, sen ska jag börja bege mig hemåt ^^

Jag har inget kvar att göra

Helt sjukt, jag har inte behövt pluggat något alls idag! Det är verkligen slut, det är så svårt att få grepp om! Men vad fan, jag klagar inte. Istället har jag njutit i solen men min underbara familj (och datorn, hihi) Ikväll ska jag ha filmkväll med Johanna och ha det mysigt ^^

Igår var också en toppendag, skriver lite om den sen så får ni se bilder också!

Mysdag

Idag börjar helgen för mig! Jag är klar med allt i skolan och nu är det bara att vänta in studenten som är om mindre än 2 veckor! Fattar verkligen inte, det är så otroligt, jag har genomlevt 3 år i gymnasiumet! Haha, jag är verkligen överlycklig ^^

Idag ska jag därför fira med min Nellie, vi ska åka in till stan (mycket möjligt djurgården) där vi ska mysa, sola och äta ^^ Sen ska vi åka iväg och möta upp mina andra sötnosar och grilla vid en sjö! Det ska bli så himla mysigt och jag känner verkligen att jag förtjänar detta. Är så lycklig!

Äntligen sommar

Fan vad skönt det är med sool! Jag blir alltid mycket piggare på morgonen under sommaren, idag börjar jag kl 10 men jag vaknade av mig själv redan vid kl 8. Helt underbart! Nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker sminka mig, eller sminka mig är det väl inte riktigt... Lite brunpuder och mascara så man inte ser så trött ut.
Är det bara jag eller ser man alltid tröttare ut när man inte har mascara? Alltså även när man är hur utvilad som helst, det tycker i alla fall att jag gör!


En gammal sommarbild på mig och älskling <3


Min hjärna just nu

Jag vill ha en plan. Jag vill ha en utgångspunkt. Jag gillar inte det hela go with the flow skiten. Jag vill veta. Det är precis vad jag vill och de som inte kan hantera det eller acceptera det kan dra, men snälla säg till först för jag vill veta, jag vill ha en plan, jag vill ha en utgångspunkt.

Jippie!

Känner att jag inte skriver här så mycket.. Blir väl mest att jag gör det när jag inte mår så psykiskt bra och hur kul är det att läsa på en skala? Inte alls roligt skulle jag tro.

Igår hade vi i klassen vår skiva! Jag tyckte att den var extremt lyckad och jag var så glad över att all stress och oro äntligen var över. Men nej så var det ju självklart inte. Kl 13.00 dagen efter så kommer det mer problem. Jippie! Mer än så tänker jag inte säga om den saken.

Karma

Det var en jävligt härlig vecka förra veckan. Men det innebär ju självklart att denna vecka är helt hopplös! Har två redovisningar sen så har jag även ett prov att plugga till och en inlämning att skriva! Jippie!

RSS 2.0