What the Buck!

Det var verkligen inte mycket sömn jag fick inatt! Men det är lugnt, jag får väl leva på kaffe idag eller något för jag måste nog vara med på projektarbetet. Har redan druckit en kopp kaffe och jag har varit vaken i typ en halvtimme så det blir nog bra haha!
Och kaffet hjälper ju inte helt så för att vakna till har jag youtube! Har kollat på en jätterolig resumé av Twilight, jag döör när han säger "he wants to suck her BLOOOD". Bara helt klockren om jag säger så.


Frick, frick, frick

Kan inte sova.. Gud vad jag kommer få betala för det imorgon. Suck


Lost in Austen

Jag är verkligen helt kär i de riktigt gammaldags berättelserna från ca 1800tal och framåt som är så oskuldsfulla på något sätt. Som t.ex. Jane Austens böcker, dem är så otroligt bra! Jag är speciellt kär i Stolthet och Fördom just nu. Så ikväll hyrde jag och min kompis en rolig version på denna berättelse. Filmen heter lost in Austen och handlar om en tjej som är helt besatt av boken stolthet och fördom (som jag, fast gånger 100) och det visar sig att en dörr i hennes hur leder till just den berättelsen. Naturligtvis förstör det hela ordningen och folk som inte borde bli tillsammans blir det. Självklart måste den här tjejen, som heter Amanda, fixa allt men det blir svårare än hon tror när även hon faller för en person som inte är för henne. En mycket bra film och gud vad jag skrattade! Kan verkligen rekommendera den till dem som är som jag och aldrig kommer sluta att vara hopplösa romantiker. För visst är det väl ändå underbart att vara det på ett sätt? För när jag ser såna här filmer, eller läser sådanda böcker tror jag verkligen att jag är född i fel århundrade, haha!

Se den!


True blood

Oj nu blev det snabba planer, nu ska man dra iväg igen. Blev verkligen fullt upp idag, men det är bara bra för då slipper jag tänka på allt jobbigt. Ska iväg till en kompis nu, vi ska kolla på en sån där töntig high school film och bara vara allmänt töntiga vi med. Det blir roligt ^^. Men det hade ändå varit lite mysigt att bara vara hemma och kolla på true blood! Det är min nyaste drog i serievärlden.. Jag fastnar alltid för en serie och på senare tid även saker som har med vampyrer att göra. Haha så inte likt mig, men efter twilight böckerna var jag hooked. Nej får nog se något avsnitt av true blood sen när jag kommer hem!



Sookie and Bill


Kidnappad med vilja, kind of.

Idag kidnappade min mamma mig och tog mig till landet. Först var det jobbigt eftersom landet innebär ingenting (tv, data, rent vatten och framförallt en riktig toa!). Men efter ett tag började jag verkligen uppskatta min kidnappning. Det vr verkligen fridfullt och man bara umgicks. Passade på att slinga håret och klippa mig också. Mamma är ingen frisör men ändå jävligt bra när det kommer till just mitt hår och ingen annans, haha! Tyvärr höll inte det bra vädret i sig så länge så vi fick åka hem tidigare, men det var lugnt för jag saknade verkligen min musik. Gud vad jag behöver skaffa en ny ipod, men är man fattig så är man!

Nej, nu blir det spotify och vampire weekend. Försökte lägga upp en video men blogg.se verkar ha problem eller så har bara jag det!

 


En bra dag!

Idag har faktiskt varit en bra dag. Träffade min kompis som blev misshandlad i onsdag och hon mådde betydligt bättre och jag kände mig mycket mer lättad när jag själv kände att hon faktiskt menade det. Men pojkvännen måste fortforfarande bort från henne, och allt jag kan göra för att påverka rättegången ska jag göra. För han behöver vård. Han har problem i sitt liv och tyvärr tror jag inte att han kommer inse dem problemen förrän någon tvingar honom att genomgå behandling för dem problemen. För i nyktert tillstånd är han egentligen en väldigt underbar person.
Men efter jag hade träffat min kompis åkte jag in till stan för att fira en annan väns födelsedag. Vi var ca 20 pers som skulle äta på pizza hut och det var riktigt kul! Vi var nog helvetetsgruppen för servitören men vi brydde oss inte riktigt haha! Några andra drog vidare till krogen sen, men jag kände att jag inte riktigt orkade.. För mycket har hänt den här veckan och jag har knappt sovit alls så det kändes bättre att åka hem och försöka vila lite, för sova verkar jag inte kunna göra hur som helst.. Men men, det löser sig väl.
Nu ska jag bara släcka alla lampor, lägga mig i min säng och lyssan på Kent och KoL. Myyys!

Din jävel!

Igår var en jobbig dag. En vän till mig blev misshandlad och jag vart helt förstörd. Jag grät typ hela dagen och var i princip apatisk. Ingen kunde prata med mig och så fort någon kom nära mig så började jag gråta. Men jag träffade kvällen och hon verkade må bättre. Men nu ska jag göra allt i min makt för att han aldrig ska få röra henne igen. Utredningen börjar nästa vecka och då ska verkligen allt fram.

BFF!

Det är tur att jag har en person i mitt liv som alltid ställer upp, hur jävligt jag än mår! Jag är verkligen tacksam och om jag förlorar henne vet jag inte vad jag skulle göra. Hon är min respirator när jag själv inte orkar andas. Det är inte ofta man hittar en sådan speciell vän och vad som än händer tänker jag aldrig förlora henne!
<3

Life.

Life sucks, then you die. Yeah, i should be so lucky!

Musik betyder så otroligt mycket

Sitter och lyssnar på kent, igen. Jag har blivit nykär om man säger så och jag är överlycklig över det! Det negativa är att jag bara kan lyssna på datorn eftersom mitt headset har fastnat hos tre på något konstigt sätt. Men så fort jag kommer hem kommer även spotify upp och jag sätter på kent. Det är en rätt härlig känsla att gilla musik så mycket. För musik påverkar mig verkligen, det har alltid varit så men det är först nu jag förstår hur mycket musik gör för mig. Den sätter in mig i ett helt annat perspektiv genom alla berättelser som låtskrivare och artister har att berätta. Som till exempel när man mår riktigt dåligt och kan sätta på en sorlig låt och bara gråta ut och inse att man kunde ha det så mycket värre. Eller vara glad och sätta på en riktigt positiv låt och veta att den glädje som man själv upplever just nu har andra också fått turen att uppleva.

Musik ger mig förståelse för andra och öppnar mitt sinne för hur andra lever och agerar. Jag vet att det låter töntigt, men musiken påverkar en så otroligt mycket! Lyssna bara på den här låten, varje ord, varje mening och betydelsen av dessa meningarna och ni kommer att bli otroligt påverkade av denna enkla men ändå komplicerade låt. Tänk på dess innebörd.
 

Addiction

Sitter och kollar på semifinalen i SYTYCD och Kayla och Ade är mina favoriter. Alla uppträdande är inte lika bra men det är ett som är oförglömligt och det är när Kayla och Kupono gör en modern dans som handlar om missbruk. Det är så starkt och dem får verkligen fram chanserna. Jag kan kolla på det i evigheter!


Top 10 just nu!

Eftersom jag är så tråkigt deppad så spelas det extra mycket musik så jag tänkte passa på att lägga in alla låtar som går på repeat just nu. Dem flesta är från KoL, för när jag fastnar för ett band fastnar jag verkligen och det kan verkligen ta flera månader för mig att ens tänka mig att lyssna på ett annat band. Så beroende blir jag! Men en sak är jag överlycklig över, att jag har hittat Kent igen<3

Spellistan
1. Kings of Leon - Closer
2. Kings of Leon - Crawl
3. Kings of Leon - Revelry
4. Radiohead -  Creep
5. Kent - Spökstad
6. Kent - Kevlarsjäl
7. Audioslave - Be yourself
8. Audioslave - Like a stone
9. Sigur rós - Hoppípolla
10. Blue foundation - Eyes on fire

Det är skönt att ha sina egna personliga pyskologer

Gud vad jag mår piss! Mest fysiskt men också lite psykiskt. Och när dessa två mår skit samtidigt mår man verkligen inte bra kan jag säga! Förhoppningsvis går det fysiska bort snart och då kan man lägga kraft på att förtrycka det psykiska och lägga det i en box som man kan öppna senare när man faktiskt orkar ta itu med det. Så just nu löser jag allt detta genom ett sätt som alltid fungerar, nämnligen musik. Vad som än är skit eller deprimerande lösas med hjälp av musik. Så är det i alla fall för mig. Musik är mitt eget personliga gömställe som jag kan gå till när jag vill att omvärlden ska försvinna och det hjälper alltid. Just nu är det KoL som drar mig till gömstället bara för att dem är så underbara. Annars brukar även explosions in the sky och red hot chili peppers och om det är något lindrigt problem brukar Radiohead alltid lösa det. Det är tur att man har sina egna personliga psykologer!


Att sova är svårare än vissa tror

Kan inte sova, min dygnsrytm har blivit helt störd tack vare alla krogbesök och sommarlovet. Så nu sitter jag här och är för pigg. Har försökt fixat lite med USB-kabeln till mobilen men eftersom det vägrar fungera så ger jag upp nu. Ska nog kolla på lite friday night lights innan jag försöker sova. Den serien får mig alltid på bra humör och det är enklare att somna när man är på bra humör för jag vet att jag kommer ha bra drömmar. Så det är bara att titta och le.
Imorgon är det dags för skola men börjar inte förrän 10 så det är skönt. Sen blir det ett späckat schema med skola, sjukgymnast och träning. Men det är kul att ha lite saker på agendan så jag klagar inte.

En ny början

Har precis haft mitt sista sommarlov och har precis börjat på mitt sista år i skolan. Det känns både kul och deprimerande. Skolan har ju varit ens liv de senaste 12 åren så att veta att man går sitt sista år känns skönt men samtidigt lite läskigt eftersom jag inte vet vad som väntar i framtiden. Men just nu försöker jag hålla en positiv attityd inom mig och tro på att jag kommer klara sista året och sedan börja mitt liv, på riktigt!
Har bara gått i skolan två dagar och det är skönt att det fortfarande är väldigt slappt. Vi får se hur det blir längre in i terminen men oavsett ska jag först och främst fokusera mig på mig själv och hur jag mår, inte på pressen som finns att ha höga betyg, det har jag redan slösat så mycket tid på. Därför blir detta en nystart, ett sätt för mig att få ut mina tankar på ett positivt sätt och veta att i princip ingen jag känner behöver läsa det heller. Det ska bara bli ett sätt för mig att uttrycka mig och få ut allt ur systemet, både det positiva och det negativa.

RSS 2.0