Ny dag

Det gick inte att komma in på bloggen igår, varför vet jag inte men så var det. Kom hem vid typ halv 1 igår så jag var barnvakt jävligt längre! Så idag är jag väldigt trött, tänkte skämma bort mig lite framför tvn ett tag till men sen ska jag plugga!

Inte färdig

Jag är inte klar än med designen, men jag måste rusa och vara barnvakt nu! Gör klart den sen!

Fixar och trixar

Nu har jag fan varit duktig och pluggat hyfsat mycket! Ska bara läsa igenom mina anteckningar inför redovisning och beskattningsprovet, sedan räcker det för idag. Imorgon ska jag bara fokusera min på PA och inget annat. För idag hinner jag inte, om 45 minuter ska jag sitta barnvakt åt mina grannar, inte direkt kul men det ger pengar i alla fall.  Så vad gör jag just nu då? Ingenting egentligen, lyssnar på min nya favorit Joshua Radin. Han är så talangfull, en gåva till världen verkligen! Tänkte kanske småfixa lite här på bloggen också, i brist på annat. Frågan är bara vad jag vill ha...

Studiedagar - papapa

Idag har vi studiedag på vår skolan, men för oss treor kallas det PA-DAG! Vi ska även ha det imorgon så dessa två dagar kommer bestå av en massa plugg för min del. Har två prov nästa vecka och en muntlig presentation, samt att jag verkligen måste skriva på mitt PA som ska in vecka 6. Känner mig tveksam till om jag kommer att hinna klart med den eller inte. Aja, först ska jag börja med lite redovisning och beskattning som jag inte fattar någonting alls av, men det är bara att försöka nöta in antar jag.

Once an ass always an ass

Ganska skönt att få reda på när någon är en komplett skit, för så slipper man tänka på den personen något mer och istället fokusera sig på personer som faktiskt bryr sig. Nu ska jag sova, har haft en riktigt bra dag med en mysig promenad med L. Ska upp tidigt imorgon börjar kl 8.20. Kommer nog starta dagen med den här låter, min nya favorit!


Joshua Radin, Sundrenched World <3


Nostalgitripp

Ska plugga som en galning nu för kl 7 ska jag träffa L och innan dess vill jag helst bli klar med allt plugg! Så nu är det bara att ta fram böckerna och börja plugga, samtidigt kör jag en liten nostalgitripp med OC musik, gud vad jag älskade den serien!


<3


Skola

Jag gillar måndagar eftersom jag inte börjar förrän kl 12! Världens sovmorgon och sen behöver jag bara stå ut i skolan i 3 timmar innan jag slutar! Väldigt skönt med andra ord. Nu är det vecka 4 vilket även innebär bara 5 veckor kvar tills lovet, gud vad jag längtar. Men det är bara att hålla ut och hoppas att tiden går snabbt ^^


Frick

Epperson åkte ut, det sög. Inga sms och en tråkig kväll. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen

Godnatt

Project runway

Nu är jag som spagetti i hela kroppen haha! Men på ett bra sätt självklart. Har haft en mysig helg med familjen, trots några mini depressioner.. Aja dem kommer när dem kommer, finns inte så mycket att göra åt det. Nu är det i alla fall dags för mitt favoritprogram, Project Runway! Helt underbart härligt program, med många bra och några helt konstiga designer, I love it! Min favorit denna säsong är Epperson!


Börjat träna igen, wtf?

Har inte orkat träna någonting nu på senare tid, men förra veckan skaffade vi wi fit plus. Jag måste säga att det är skitbra om man gör det ordentligt och verkligen försöker. Körde ett halvtimmes styrkepass där igår blandat med lite roliga lekar och jag har till och med lite träningsvärk idag! Så man ska inte underskatta Wi fit ;) Nu ska jag ner och simma, känner mig riktigt duktig faktiskt!

Jag behöver något nytt

Ny dag, imorgon är det skola igen. Gud vad jag hatar när det känns som om livet går på repeat. Det är samma sak om och om igen, det händer aldrig något nytt. Är så trött på hela skiten faktiskt men vad jag än gör så hamnar det under listan "saker jag gjort förut" jag vill göra något nytt!! Typ hoppa från en bro, det skulle fan vara jävligt skönt.


Jaha

Fortfarande inget sms

Godnatt!

The world was great until they invented SMS

Hatar när man sitter och väntar på ett sms man aldrig får. Varje gång mobilen piper till tror man att det måste vara smset jag väntar på men det är aldrig det. Otroligt irriterande, något mer eller något vettigt har jag inte att säga utan det är allt.. Så om du känner dig uppmanad, smsa även om vi inte har bestämt något!


<3

Hej! Har haft en väldigt bra dag samt en väldigt dålig dag idag. Väldigt bra för allting har löst sig mellan mig och N, vilket är världens lättnad för mig! Har saknat henne så mycket! Det tråkiga är att en person i min omgivning har gått bort. Mina tankar går till denna person!

Nu tänker jag inte skriva något mer ikväll. Hoppas alla får en härlig kväll.
Puss på er

Hoppas på en ny mobil

Har inte orkat blogga idag, har istället fokuserat mig på att bli frisk så imorgon ska jag till skolan! Även fast jag i stort sätt vantrivs i skolan måste jag försöka gå dit så mycket som möjligt för min egen skull och det är inte långt kvar innan jag slipper skiten. Imorgon ska jag alltså se till att gå till skolan, jag ska även förhoppningsvis få en ny mobil om allt löser sig som jag vill att det ska. Om jag får den imorgon kommer det även bli mycket fler bilder här i bloggen så jag håller tummarna ;)

Dagens mantra - Bara 5 månader kvar, bara 5 månader kvar...

Ganska sent för dagens första inlägg, men ni vet väl vad man säger? Bättre sent än aldrig.. Har haft ganska fullt upp idag, först skola sen en mysig med snabb lunch med E. Efter det bar det iväg till min papis jobb eftersom jag oavsiktligt stulit hans SL-kort som jag var tvungen att ge tillbaka, hihi. Sedan satte jag mig på ett café och väntade in H eftersom vi skulle hämta ut biljetterna till vår studentskiva. Så där hann jag med lite plugg också men inte så mycket som skulle behövas eftersom provet är imorgon på en massa olika saker, suck! Men efter vi hämtat biljetterna åkte jag direkt hem och här sitter jag nu, trött och ingen ork till att plugga alls. Provet kommer med andra ord skita sig totalt imorgon, aja that´s life!

Ska sätta på lite härlig musik nu och försöka se det som jag ska plugga till som intressant, för det kommer ju fungera (NAAAAAAAT!)

En hyllning till det förflutna, nuet och framtiden

             
                                                       


Allt kan planeras men inget kan ske precis som man tänkt sig

Dagen blev som jag planerade för en gångs skull, men bara för det blev den inte riktigt som jag tänkt i mitt huvud det vill säga. Jag hade i alla fall supermysigt med J, och tillslut hittade hon sin älskade väska som var riktigt fin! ^^ Själv hittade jag en gullig tungpiercing med en liten blå "diamant", så det är jag mycket nöjd med. Resten av kvällen ska jag nog inte nämna..

Stan idag

Ja, en lugn dag vart det nog inte igår i alla fall, så fort min kära lillasyster kom hem blev det fullt liv! Men när J kom blev hon ganska lugn igen och nöjde sig med att sitta och kolla på tv och äta pizza. Jag och J åt istället någon god kycklingrätt som slank ner rätt snabbt! Efter det tog videt bara lugnt för både hon och jag var så trötta! Det blev lite Robinson och jag har kommit på en grej, jag hejar inte på någon av de där töntarna! Alla bara klagar och ingen vågar visa upp sin riktiga personlighet, de enda som gjorde det var Annika och Hans och de åkte ju ut rätt snabbt. Så nu hoppas jag att någon av de kommer tillbaka från den där ön de hänger på och spöar skiten ur alla övriga töntar, den enda förutom de som jag gillar är väl Johan men det är endast för att han är så grymt flummig!

Idag ska jag och J in till stan och kolla på lite väskor samt en ny tungpiercing till mig! Nu ska jag ha en riktigt fin och söt piercing, är så trött på de jag har hemma.. Vad som händer efter det vet jag inte riktigt, kanske stannar kvar i stan och går på bio med A, men vi får väl se helt enkelt ^^

Lugn dag, minst sagt

Vaknade nyss och för en gångs skull känner jag mig utvilad! Idag är jag helt ensam hemma, om man bortser från hunden. Mina föräldrar är borta på sturebadet och ska sedan till hotellet, det var min julklapp till dem och jag lovade även att vara barnvakt till min lillasyster men som tur var skulle hon på en basketcup och min mormor skulle följa med på den. Så nu sitter man helt ensam med inget att göra, funderar på att gå ner till affären och handla lite middag endast för att slippa ångesten över att jag inte kommer att plugga ett piss idag. Ja vi får fel se hur dagen blir helt enkelt.

Snurrig

Sitter i skolan nu och ska jobba på mitt inre arbete och självklart har jag mailat fel kopia av arbetet! Så nu har man en timme kvar av lektionen och absolut inget att skriva på, lyckat!

Tre kan ta sig?

Nu är jag hemma igen efter min smått hektiska dag! Jag gjorde allt enligt mina planer, med ett väldigt stort minus! Jag hämtade ju ut min mobil från tre som har varit på lagning eftersom den stänger av sig själv hela tiden. De sa att den var fixad så jag går väldigt nöjd ut ur butiken, vad händer 15 minuter efter att jag har lämnat butiken?? Jo den stänger av sig själv ännu en gång. Gissa om jag blev arg! Jag stampade tillbaka till butiken och då får jag ett jävla kuvert som jag ska lägga in ett papper med mina problem och krav på och sedan skicka iväg med posten. Så efter det kommer det dröja ca två veckor innan de ringer upp mig? Väldigt weird enligt mig, men jag ska fan ha en sprillans ny mobil nu!
Som tur var träffade jag A och han gjorde så jag blev mycket gladare ^^ Vi kollade på hockey, och trots många svärdomar, förlust och skrik från min sida så hade i alla fall jag mysigt, om hans öron håller med vet jag inte haha ;)

Nej, nu ska jag skriva mitt "klagomålsbrev" som jag så fint kallar det.

Stressig dag

Gud vad det blev mycket idag helt plötsligt. Ska i princip bara vända i dörren här hemma. Först var det enda inbokade idag att jag skulle till sjukgymnasten, men helt plötsligt kom det två saker till.
Så snart ska jag ta tåget och gå till sjukgymnasten för att kolla mina ben, efter det ska jag snabbt in till stan för att hämta ut min "älskade" mobil. Den är så jäävla dålig, har haft den i ca 7 månader och har redan hunnit lämna in den för lagning två gånger. Funderar seriöst på att kräva en helt ny mobil! Aja efter detta ska jag möta upp min mami en snabbis och kanske ta en liten fika efter det är det bara att åka iväg igen för då ska jag möta upp A och gå på Hockey! Det ska bli kul, men bara eftersom det är Djurgården som spelar, vad hockey egentligen är och går ut på har jag fortfarande ingen aning om (har aldrig riktigt förstått mig på denna väldigt kalla sport)

Hur kan man först ha en sån lugn dag och sedan hamna med allt det här att hinna med? Nej jag och planering går väl helt enkelt inte ihop, jag verkar trivas mer med det impulsiva. Så härmed välkomnar jag ett impulsivt liv, bring me what you got! Säger jag med bara liite kaxig ton ;)

Vill tillbaka till kanarieöarna!

Vissa verkade inte gilla mitt inlägg som jag skrev igår, men samtidigt var det inte han jag syftade på eller bryr mig om, utan det är dig och det du tror på och anser är det enda som är viktigt för mig.

Aja, nu orkar jag inte lägga energi på det längre. Hittade några bilder från kanarieöarna när jag och min pappa var där i förra månaden. Fan vad jag längtar tillbaka! Det var så mysigt och strålande sol hela tiden, vi hade även ett skithögt berg som man kunde "bestiga" om man ville och det gjorde vi minsann!


Vänskap

Jag tänker numera sluta säga, att det var länge sedan jag skrev men nu ska jag bli bättre och bla bla bla. Eller rättare sagt, detta är sista gången jag säger det ;) Vet inte varför jag håller mig borta när jag så gärna vill skriva.. Antagligen för att man inte kan vara så ärlig som man önskar att man kunde vara..

Det har hänt väldigt mycket i mitt liv den senaste tiden, men det mesta är så privat så jag vill inte ta upp det här för det är mellan mig och de personerna och inte den övriga omgivningen. Kan i alla fall säga att jag har "gjort slut" med några vänner till mig. Det är alltid sorgligt att sluta en vänskap men samtidigt måste man se det positivt. Så här är min tanke - De vänner som har varit riktigt nära mig och som jag har älskat väldigt mycket kommer alltid att finnas kvar och jag kommer alltid att älska dem. Grejen som gör att jag inte är vänner med dessa längre är på grund av att vi inte är samma personer som vi en gång var. Den personen som var så nära mig och som jag alltid kommer att älska är inte samma person som jag valde att säga upp vänskapen med, dem är som två olika personer. En person som jag aldrig vill förlora och som jag alltid kommer minnas och sedan en person som jag egentligen inte känner. Den nya personen som inte är densamma som jag blev vän med. För mig är dessa så olika och det gör det enkelt för mig att acceptera att vänskapen är över. För trots att jag inte är vän med dessa personer längre så kommer jag alltid att ställa upp när det är den "gamla" personen som ringer och gråter eller behöver min hjälp men när det är den "nya" personen som jag inte känner i det vardagliga livet gör det mig inte lika mycket att vi inte ens pratar.

Så ni som känner er träffade, hoppas ni förstår vad jag menar och att ni inte tar illa upp. Jag kommer alltid att älska er och vara tacksam mot er, för det är bland annat ni som har gjort mig till den personen jag är idag! Hoppas verkligen att ni vet att ni kan ringa eller kontakta mig om det är något, för jag kommer alltid att ställa upp för er även om vi inte längre pratar eller umgås.

RSS 2.0