Främling som får mig att le.

Mår skit och utstrålar verkligen negativ energi, men jag orkar inte ens försöka vara positiv. Försöker plugga men hittar ingen motivation, ingen alls. Den är som bortblåst. Inte ens musik hjälper idag. Har haft max 1 riktigt leende på mina läppar idag och det var tack vare en främling. Lyckat, verkligen! Han får väl ringa varje dag för att jag ska kunna genomlida dagen, det är fan sjukt.

IDOL

IDOL 2009 - NU BÖJAR DET ^^ Bra citat va?

---

Vet inte vad jag ska göra. Måste väl ringa samtalet jag har vägrat i flera år.. Jag vet inte om jag orkar. Min oro är för mycket just nu.

Gråter

Precis så här känner jag just nu. Kan inte sluta gråta till den här låten.


Breaking Dawn

Kanske dags för lite Breaking Dawn? Är jävligt trött på plugget (trots att jag inte pluggade utan var med L). Hm svårt val ;O



Bestämda datum och KoL räddar mig!

Ännu en dag avklarad. Men tänk så här om allt går på repeat, vad går då livet ut på egentligen? Det finns verkligen inget rimligt svar på det. Allt bara är och man följer sitt mönster tills man dör. Vad är det för roligt och intressant med det? Ingenting. Så nu ska jag försöka bryta mönstret lite. På lördag ska jag och J på ladies night i en egen lounge. Så jag lyxar till min vardag lite. Sen helgen efter drar vi på kryssning. Bye bye Sverige, Hello sprit, vänner, skratt och Finland ^^

Efter dessa två datumen har bestämts definitivt har jag blivit på bättre humör. Känns skönt att få göra något annorlunda. Och att man har något att se fram emot nu när jag sitter här och pluggar min omöjliga engelska.

Thank god for good times and KoL!

Black hole

Måndag igen, det känns som hela mitt liv bara går på repeat. Inget ändras.


Super massive black hole


?

När ska någon göra mig genuint lycklig igen? Orkar inte känna så här längre

REBE

Yey, bara 10 sidor kvar att sammanfatta i redovisning och beskattning!

Bättre sent än aldrig.

Jag vet att det är lite sent men jag har inte haft tillgång till en dator i helgen. Så i fredags kollade jag på Dirty Dancing, vilken underbar film det är! Och Patrick Swayze är en helt otrolig skådespelare som verkligen tillförde mycket i denna värld.

Så vi alltid kommer minnas honom, vacker och underbar!


Söndag

Har haft  en riktigt bra helg faktiskt! Jag firade min gammel morfar i fredags, hela 89 år blev han! Det kan inte vara lätt att vara så gammal, man märker på honom att han verkligen kämpar för att kunna hänga med i en konversation.. Efter denna hyllning till honom åkte jag in till stan och sov där för jag skulle jobba på lördagen, efter ett låångt arbetspass åkte jag hem till J. Det var det bästa med hela helgen! Jag är så glad att jag har henne som vän. Vi hade jätteroligt och snaskade i oss en massa godis och kollade på film. Så nu sitter jag här hos henne pch funderar på att dra snart, men vill inte riktigt för jag vet vad som väntar där hemma. Plugg, bråk och en massa jobbiga krav.. Jaja det är väl bara bita i det sura äpplet och hoppas på att det löser sig. Lite redovisning och beskattning ska jag i alla fall se till att plugga!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!

Bättre humör

Kände att jag behövde bli på bättre humör så jag återvända till en artist som alltid får mig på bättre humör! Isak Strand. Otroligt begåvad svensk kille, så underbaar så det inte är sant!

Här hittar ni alla hans fantastiska låtar --> http://www.isakstrand.se/

Its not fair

Inget är rättvist i denna värld, verkligen ingenting. Så fort man själv börjar må bra igen och börjar komma över de dåliga sakerna i ens liv ska en annan skitsak hända mina vänner. Jag har nämnt min kompis förut och idag kom ännu mer dåliga nyheter. Vad har vi gjort för att förtjäna denna orättvisa i världen? Jag har ingen aning om vad som är verkligt längre. Gillar starka låtar just nu, det ger mig lite hopp.


You oughta know


Musiksmak

Jag har tänkt på en sak. Är det någon där ute som har samma musiksmak som jag? Min musiksmak har ändrats väldigt mycket de senaste åren eftersom jag själv har förändrats och blivit mer självständig. Förut var jag väldigt mainstream och lyssnade på det som var på radion. Visst lyssnar jag på radion idag med och gillar låtar som spelas där men jag har numera en egen smak också! Vissa av mina kompisar kallar den alternativ men det håller jag inte riktigt med om. Det är bara min stil helt enkelt.

Dessa är favoriterna
Radiohead
Kings of Leon
Fever Ray
Vampire Weekend
Kent

Gillar även
The new amsterdams
Sigúr Rós
Blue Foundation
Audioslave
Deerhunter

Någon som känner igen denna musiksmak? ^^


INRE & KoL

Jag är äntligen klar med internationella relationer uppgiften! Fan vad jobbig den var, men nu har jag skrivit tre sidor och det räcker!! Vet inte riktigt vad uppgiften går ut på egentligen men jag har analyserat lite och skit så då är det i alla fall på lite högre nivå, hoppas jag. Skitsamma, det är klart och förbi!

Gud vad skönt det är att vara klar!
Nu blir Kings of Leon som belöning ^^


Jag lider när du lider

Lite dåligt med inlägg idag även om jag hade behövt skriva av mig lite. Men det vart en väldigt tidig morgon och sedan har allt bara kommit på samma gång, med lektioner och sorg. Har varit en väldigt jobbig dag för en av mina allra närmaste vänner och det är verkligen svårt att hantera det som pågår just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra när jag känner mig så otroligt hjälplös. Jag försöker i alla fall ställa upp och ser till att hon har en axel att gråta mot men det gör så ont att se henne lida så! Jag vet inte hur länge jag kan klara av det utan att själv bryta ihop totalt. Jag känner verkligen hur mitt hjärta går sönder lite varje gång jag ser hur mycket hon lider!

Vad ska man göra när livet inte räcker till?


Cover på Hoppípolla av Sigúr Rós


Vad gör man när all ork försvinner?

Har inte riktigt bestämt mig för när jag ska börja kolla på VMA hm, jag kanske borde plugga först? Ja, jag sket i att plugga vilket jag ofta gör trots att jag säger att jag ska plugga. Det ligger väl i min natur antar jag. Men helt ärligt skiter jag i skolan nu för tiden. Förut var det jättviktigt för mig att få topp betyg och sånt, men jag har ingen ork kvar för det längre. Det finns för många andra saker som tar upp all min ork. Skolan blir bara för mycket, samtidigt borde den prioriteras men hur kan jag prioritera den när så många andra behöver mig? Jag vet inte riktigt hur jag ska lista ut det..
Vi får väl se helt enkelt.

VMA ska kollas på natten!

Haha, jag är ju rätt misslyckad! Hade bestämt mig för att kolla på VMA igår natt men jag råkade somna en halvtimme innan det började! Men smart som jag är spelade jag inte det, ifall jag skulle just somna (men det var ju inte direkt planen). Så för att göra det rätt som alla andra freaks ska jag kolla på det inatt istället! För man kan inte kolla på VMA under dagen inte, nej det ska göras på natten. Så ikväll blir det en sen sänggång om det blir någon alls! Vi får väl se helt enkelt. Innan jag börjar plugga hade jag tänkt att plugga lite, har ju en skitjobbig inlämning på fredag som jag precis har börjat på.. Ja vi får väl se hur det går med den. Lite sam ska jag väl plugga också, har ett rätt värdelöst läxförhör imorgon. Hur jag ska orka ett år till av den här skiten vet jag inte, men man kanske överlever med hjälp av musik? Testar ett nytt band just nu, Zero 7. Dem är jävligt sköna faktiskt.

Konflikter

Hur fan kan någon förstå en konflikt som finns i världen, alla är ju helt jävla obegripliga! Vad bråkar världen om egentligen? Det är ju helt patetiskt.
Konflikten i Georgien t.ex. kan någon SNÄLLA förklara den för mig? På ett vettigt sätt tack!


Long time no see

Det var ett tag sen, men jag har haft fullt upp och verkligen ingen tid överhuvudtaget. Det där jävla projektarbetet håller på att döda mig, plus alla andra tusen småsaker man ska hinna göra och ha råd med. Jag förstår inte hur jag fortfarande lever! Men, lever gör jag och så länge jag lever fortsätter jag skriva. Så om ni inte hör någonting på en månad är jag väl antagligen död, begravd under alla skit grejer, men jag ska försöka säga till innan!


Hörs sen!


...

Välkommen tillbaka, förstörda själ


Ja, jag är patetisk

Nej, nu ska jag nog sova. Kan ju inte sitta uppe hela natten och vänta på ett visst mail som jag ändå aldrig kommer få. Förstår inte varför jag alltid hoppas på dem omöjliga sakerna? Jag vill alltid ha det jag aldrig kan få, varför göra så mot mig själv? Vill jag hindra mig själv från att bli riktigt lycklig? Jag vill nog undermedvetet det för jag är så rädd för den lyckan att jag hellre tar emot olyckligheten med öppna armar.

Visst är man patetiskt..
Godnatt!

Fuck it, det finns inget att göra

Gud jag har verkligen ingenting att göra! Är så grovt uttråkad! Har kollat på stolthet och fördom, har lyssnat sönder på musik, har undvikt att plugga sedan för att göra det i alla fall och jag har till och med tränat. Det finns ju inget mer att göra på en typiskt tråkig söndag.. Men något mer måste det väl ändå finnas? kl är för guds skulle bara 10!  Nej egentligen vill jag gå ut på en promenad och röka, men föräldrarna har ju stenkoll på det där så det funkar ju inte heller. Det är vi såna här tillfällen jag verkligen skulle vilja bo själv, hemmafest liksom? Men nej man ska självklart bo hemma och inte kunna göra ett jävla piss. Missförstå mig inte jag älskar och uppskattar mina föräldrar väldigt mycket, men dem kan vara så jävla jobbiga och framförallt överbeskyddande vilket jag hatar!

Jaha, nu kan man checka av "skriva i bloggen" på checklistan också, nu då??


Det får väl bli mer Kent helt enkelt


Är jag indiepop eller alternative?

Svenskaplugg? Nej. Spotifygalen? Ja! Sitter och lyssnar sönder och gör allt i min makt för att inte plugga! Snart blir det nog stolthet och fördom också, bara för att!
Men en sak är jag lite fundersam över.. Jag har verkligen ingen aning om vilken genre jag klassas som. Det kan ju alltid kul att veta när folk hela tiden säger att jag är en massa jävla olika saker. På senare tid har många kallat mig alternativ men det stämmer inte riktigt tror jag. Det är nog en blandning på alternative-rock och indiepop.
Det är ju egentligen bara kolla på mina favoritband så ser man vad jag är.

Favoritbanden:
Kings of Leon
Vampire Weekend
Arctic Monkeys
Radiohead
Kent

Så, vad klassas jag som egentligen?

Nostalgi!

Okej, så det fanns inte så mycket att göra på internationella relationer vilket betyder att jag måste plugga svenska! Jag vill verkligen inte! Vad fan bryr jag mig om hur det svenska språket har influerats? Inte ett jävla piss. Men det måste väl göras om man ska behålla sina betyg, gud vad skolan är deprimerande!

Tur att det finns musik som piggar upp en! Just nu blir det lite nostalgi, Nelly Furtados första skiva haha!


Kommer ni ihåg den här? ^^


Internationella konflikter

Haha, klockan är 20 över 2 och jag har fortfarande inte börjat plugga.. Gud vad jag kommer må dåligt över det imorgon. Jag sitter nu i min säng och har lagt upp allt plugg framför mig men ändå dras jag till datorn. Jag tror att jag ska lägga upp mitt plugg lite annorlunda idag. Jag brukar alltid börja med det som kommer upp först men är kommer ett litet tips..

Börja med det DU tycker är mest intressant, då blir det enklare att faktiskt börja med plugget och sen när du väl har börjat blir det mycket enklare att ta tag i dem andra tråkigare sakerna. Så detta ska jag själv göra idag och vad är mest intressant utav det jag har att välja på? Jo internationella relationer så nu ska jag försöka hitta en internationell konflikt och förklara den med hjälp av liberalismen, realismen och konstruktivismen. Det låter faktiskt intressant i mina öron ^^


Plugg, plugg, plugg

Fan, jag sov ju typ lika länge idag och jag som verkligen aldrig sover länge! Vad händer härnäst? Att jag byter dygnsrytm helt, det skulle verkligen inte vara optimalt nu när skolan har kommt igång rejält. Men nu har jag i alla fall vaknat och kollat just nu på biggest loser och håller koll på saften som mamma kokar..
Snart ska jag väl börja plugga också, har ju PA, svenska och andra tråkiga saker som jag inte ens vill kolla.

Vi får helt enkelt hoppas att jag överlever dagen!


Kissie är sin egen person som får göra som hon vill.

Just det glömde säga, fattar inte riktigt kommentarerna som är om Kissie.. Jag har personligen inget emot Kissie, hon är sin egen person och som hon har nämnt flera gånger själv så är Kissie en roll hon spelar och som jag ser det så vinner hon pengar på det också.
Själv är jag inte ute efter pengar med den här bloggen utan jag skriver den för min egen skull och för att jag ska kunna få utlopp för mina känslor ( det är också därför jag är anonym här). Men om man vill tjäna pengar på sin blogg borde man göra som Kissie. För lets face it, det finns bara en Blondinbella och även hon började sin blogg på samma sätt som Kissie.
Så det är jag vill säga är sluta hacka på Kissie och de andra bloggerskerna, och om ni nu hatar deras bloggar så mycket sluta läs dem! Det enda ni bidrar med då är taskiga kommentarer och mer intjänade pengar för deras del.
Oj vad mycket åsikter det blev haha!

2000-talets musik eller 1800-talets kärlek?

Jag och J kom hem väldigt sent igår och sov till 1 idag, jag som alltid brukar vakna innan klockan 9 typ. Det var i alla fall skönt att få sova ut behövde nog det. Resten av dagen har jag inte gjort mycket alls. Jag har varit lite med familjen och kollat på två av mina favoritfilmer. Stolthet och Fördom och Becoming Jane. Jag har länge varit övertygad om att jag inte riktigt passar in i dagens normer, men man försöker ju så gott man kan. Men jag måste erkänna, egentligen borde jag ha levt på 1800-talet. Det är så min tidsperiod, med det vackra språket, de långa klänningarna som döljer mer än vad dem visar och den oskuldsfulla kärleken. Jag älskar det verkligen, inte undra på att just de två filmerna är mina favoriter..
Men jag undrar om jag är den enda som känner så? Ja i alla fall är jag väl inte riktigt normal.

Jag funderar dock på om min musiksmak verkligen skulle passa in under 1800-talet. Troligen inte, men jag gillar min alternativa musiksmak!

My happy self

Skolan gick ovanligt snabbt idag, trots att det är en av mina längsta dagar haha! Det var nog M som hjälpte till med att få tiden att gå. Vi åt lite lunch och hade skitroligt åt allt. Jag tjänade även lite vuxenpoäng idag då jag skaffade mig en säkerhetsdosa hos banken och öppnade en räntefond. Men detta vart ju läskigt så därför drar jag ut på krogen ikväll och super mig redlöst full så förlorar jag dem där vuxenpoängen igen haha xD

Nu har jag äntligen kommit upp ur min dvala men det påverkar inte deppmusiken för thats just me! ^^
Så nu kommer lite fever ray!


Skolan lurar oss.

Äntligen fredag! Jag tror inte att jag skulle kunna stå ut med ytterligare en dag i den där skolan. Det är för mycket, och vi har typ inte ens börjat höstterminen på riktigt, suck. Men idag har jag typ 3 timmars hål mellan mina enda två lektioner.. Funderar på att skippa den sista för det är bara en föreläsning. Då är jag hellre hemma, lyssnar på musik, fixar lite i mitt rum och gör mig i ordning för kvällens utgång. Med andra ord, skolan är så onödig just nu och jag kan väl inte vara den enda som tycker det?

Vänner är det viktigaste i ens liv

Gud vad jag älskar min bästa vän! Hon gör mig alltid så glad!

Tack för att du finns J <3

Awesome!

Idag har varit en toppendag! Det blir väl så när morgonen startar upp bra ^^ Under internationell ekonomi lektionen så orkade vi inte med läraren så vi gjorde en svengelskaordlista :) Orden skriver jag upp sen för dem äger! Säger bara en sak, fixy! (fin + sexy)

Tidig morgon

Hatar att behöva gå upp så här tidigt men förhoppningsvis blir det en hyfsat lugn dag idag.. Fick reda på igår att jag helt plötsligt ska få en ny pa-handledare (projektarbete) och fan vad irriterad jag blev. Men man får väl leva med det faktum om att skolan faktiskt inte bryr sig om eleverna, för det verkar dem inte göra. Men min nya pa-handledare verkar trevlig, undrar bara och hon har ämnen som är relevanta för min frågeställning.. Ja, jag får väl vänta och se antar jag ;)

Nej, nu ska jag gå upp och försöka få i mig lite frukost.. Haha det kommer ju säkert gå bra.

Vampyrvärld

Nu har jag levit i min vampyrvärld i typ 45 minuter så det är ju typ dags att försöka sova, kan ju inte sova hur länge som helst imorgon.. Ska nog plugga lite först eftersom det behövs rejält! Men för att överleva det så vänder jag mig till älskade spotify, det blir nog vampireweekend ikväll. Vill man leva i en vampyrvärld så vill man, vad mer kan jag säga?


Yes, im hooked


Usch!

Har mått så jävla piss dem senaste dagarna. Vet inte vad det är med min kropp men jag misstänker att det beror på att jag är sönderstressad. Över vad vet jag inte men jag vet att det har pågått för mycket skit den senaste tiden och när jag är hemma sitter jag typ bara apatiskt på min säng. Inte bra alltså och nu de senaste dagarna har det blivit ännu värre eftersom jag inte kan äta något.

Men gud vad det här låter som en depp-blogg. Det kanske får bli det, skilja mig lite från resten av de 100 000 bloggarna som finns och istället skriva vad jag egentligen tycker och tänker. Ja, den här bloggen är för mig. När jag mår piss kommer jag skriva om det och när jag är euforiskt lycklig kommer jag skriva om det också. Det här är en blogg för mina känslor för dem verkar inte kunna komma ut på något annat sätt.
Nu ska jag må lite mer skit och kolla på true blood, gud vad jag älskar att man ibland bara kan sätta på ett avsnitt och leva sig in i det totalt. Man följer deras liv och under 50 minuter är dem enda problemen som finns deras och inte mina. Det är så skönt!


Vet inte riktigt vad jag tycker om the opening credits dock ;)


RSS 2.0