My eyes are closed but my head isn´t getting any rest

Är verkligen skittrött, mest tror jag det beror på allt nytt som händer just nu men trots det kan jag inte sova. Knepigt knepigt.


Inte ens om jag drömmer mig bort hit slappnar huvudet av till 100%


Plugg igen

Nu har jag kollat lite true blood och eftersom jag använder det som en slags belöning. Jag kan inte kolla på nästa avsnitt förrän jag har läst i min kurslitteratur! Så Norbert Elias here I come! (Ska bara göra lite kaffe först)

Det som hjälper mig genom pluggande är musiken. Största stödet just nu - Isak Strand


A cup of coffee or a piece of cake?

Har insett att det viktigaste för mig på morgonen verkligen är den där första koppen med kaffe. Beroende på om jag får den eller inte blir det helt annorlunda dagar. Idag har jag njutit av den och suttit med den hur länge som helst. Efter en sovmorgon så blir den kopp med kaffe typ den bästa! Haha, men nu ska jag nog inte sitta och babbla om kaffe..

Ska ju träffa Hanna idag och hitta den där salen. Men det är inte förrän efter lunch. Så just nu sitter jag och pluggar lite faktiskt. Har börjat läsa den bok som vi ska lämna in referat om den 8 september. Sen ikväll ska jag nog kika igenom litteraturen vi ska ha imorgon så jag fattar lite av det han kommer babbla om på föreläsningen ^^


Okej, det vart lite True blood också, jag kunde inte låta bli ;)


Hemma igen

Nu är jag hemma, det var skitroligt ikväll faktiskt. Man var ju lite orolig där i början på dagen, men personerna i min klass verkar skitsköna och det fanns några som jag kände att jag kom väldigt bra överens med ^^ Sen så är det ju klart att man inte kommer komma överens med alla men det får man helt enkelt ta! Imorgon är det chilldag ska fika med Hanna (börjar jag ana en vana?) och försöka hitta föreläsningssalen vi ska va i på onsdag! Sen är det full fart känns det som med plugg, klassträffar, sittningar, nationer klubber m.m. Så just nu känns allt så himla grymt! Men kan inte komma från saknaden av alla där hemma, men det är något jag ändå hade förväntat mig.

Nu ska jag göra lite kvällsté och mysa lite framför True Blood!


Godnatt säger jag och mitt älskade blåbärsté ^^


Första dagen

Nu har jag varit på mitt upprop. Det var intressant men dock lite smådrygt att sitta där och lyssna på samma sak upprepas gång på gång. Det blir nog roligare ikväll, tvåorna har planerat något skumt så vi får se vad det innebär. Sen gick jag med i en nation också så nu är det massa novisch grejer som ska ske också ^^ Mycket spännande tycker jag! Får bara se till att inte glömma bort plugget nu när jag är här bland allt festande, hihi!

Pirr i magen

Gud vad jag är nervös inför imorgon, eller snarare spänd. Det kommer förhoppningsvis bli skitbra men man vet ju inte förrän imorgon ;) jag träffade Hanna som ska gå samma linje som mig och tog en fika. Det var jättekul och det kändes som att de som valt den här linjen nog kommer klicka ganska bra eftersom vi har samma passion så att säga. Men det här pirret i magen kommer nog inte släppa förrän imorgon!

En ny del av livet

Nu har mina föräldrar åkt och lämnat mig ensam för att bli vuxen. Fan vad det känns overkligt! Jag grät som bara den och jag gråter fortfarande. Det känns så konstigt, helt plötsligt är de inte en meter ifrån mig utan flera mil. De som alltid har ställt upp och alltid funnits i närheten ska jag nu klara mig utan. Jag vet att vi har samma relation och de kommer fortfarande alltid ställa upp för mig men det är ändå annorlunda. De kan inte ställa upp på samma sätt längre. De kan inte krama om mig om jag är ledsen eller hämta mig mitt i natten om det krisar. Det är helt enkelt jobbigt.

Och jag saknar min lillasyster. Min gulliga lilla sötunge som är så underbar. Jag saknar hennes kramar och att vi alltid säger godnatt till varandra hur jävliga vi än varit mot varandra under dagen. Hon är verkligen min ängel! Usch, det är jobbigt helt enkelt. Men jag ångrar mig inte, jag ville flytta till Lund, jag vill läsa och utbilda mig inom något jag verkligen älskar. Jag vill utvecklas, jag vill bli vuxen. Men kanske inte just nu när de precis har åkt. Men om några veckor kommer det kännas bra och jag kommer vänja mig, det vet jag. Jag måste bara hålla ut tills det händer.

Men nu ska jag inte prata om sånt för då bölar jag bara. Istället visar jag er mitt nya fina rum som mina föräldrar så snällt har hjälpt mig med!


Under ombyggnad


Fixar lite stolar


Resultatet


Bröllopsfotografen

Skitbra film! Sitter och kollar på den nu och den är verkligen sjukt rolig! Det enda negativa är att den går på fyran, what´s up med den där jävla nyhetssändningen mitt i filmen? Kan dem inte ha den typ efter, så svårt borde det väl inte vara att ha en lite senare sändning?

Aja, det jag ville komma fram till var att filmen är bra ^^


Uppdatering?

Har inte uppdaterat så mycket de senaste dagarna. Först och främst eftersom det har varit mycket med flytten och så.. Sen så när jag faktiskt tänkte sätta mig och skriva lite här så gick såklart min dator sönder! Den bara la av. Den kunde väl inte stå ut med mig längre eller ngt ^^ Så idag var jag och köpte en ny, inte riktigt med i budgeten men vad fan en dator måste ju en student ha! Den är jääättefin och nu ska jag sitta och leka lite med den och ladda ner en massa nödvändiga program! Fast först ska jag färga håret, passar på när mami fortfarande är i Lund och kan hjälpa mig lite!

Bilder på rummet ska komma snart ^^

Man får aldrig nog av Ikea

Nu är jag nere i Lund. Har inte hunnit skriva för det har hänt så mycket! Nu sitter jag i mitt rum. Det är litet men har framtidsutsikter.. Var på Ikea igår från kl 10.00 till 15.30 så jag handlade ganska mycket ^^ Det blev riktigt fint i rummet tillslut. Ska lägga upp lite bilder ikväll tänkte jag. Nu måste jag rusa för jag ska ner och shoppa :)

Nu drar jag

Har knappt kunnat sova alls inatt, har varit så himla nervös. Och nu är dagen här, dagen jag ska flytta! Gud om jag mår så här nu undra hur jag kommer må när själva kursen börjar! ^^ Kommer verkligen sakna Stockholm, men det är ju inte hejdå utan snarare ett "vi ses senare". Det är så jag tänker för att klara detta. Så Lund here I come!

Natti

Nu ska jag sova. Ska ju upp tidigt imorgon, först ska baby hit och säga hejdå och sen beger jag mig till Lund! Tänkte avsluta kvällen med lite fotografier som jag tagit. Jag hoppas jag kan utveckla min fotografering i framtiden, för det är verkligen något jag brinner för (även om jag är nybörjare) ^^


Myskväll

Sista kvällen innan flytten! Är väldigt nervös och då främst för mitt boende.. Vet inte riktigt hur tanten som jag ska bo med är.. Aja löser sig gör det nog alltid, ska försöka fokusera på annat istället. Typ att jag snart kommer börja på bästa linjen ^^ Och ikväll får jag mysa med min familj och det är inte helt fel det heller.  :)

Sockerkaka

Fick ett ryck i morse och bestämde mig för att baka lite. En kompis ska komma över lite senare och då kan det vara mysigt att bjuda på något. Dessutom har jag världens enklaste recept för sockerkaka som gör att man inte behöver mycket ingredienser alls. Så här gör man:

Vispa: 2 ägg och 2 dl strösocker.
Koka 75 gr smör och 1 dl vatten.
Blanda ner smör och vatten +
4 dl vetemjöl, 1½ tsk bakpulver och 1½ tsk vaniljsocker
i socker och äggsmeten.
Häll ner i en smord och bröad form.
Grädda i 175 grader i 30 till 35 minuter.

Jag hade dock inget vetemjöl, så jag använde rågmjöl men det borde nog bli gott i alla fall. Mjöl som mjöl right? ^^


Träffade Malin

Gick ut ett tag och träffade Malin, vi har haft det lite tufft de senaste dagarna men nu har vi pratat ut. Väldigt skönt för det är inte kul att lämna Stockholm och veta att man bråkar med en av de viktigaste personerna i sitt liv. Och jag säger bara en sak, fan vad vi kan snacka skiiit ^^

Älskar dig gumman!


Lundh i Lund

Nu har jag lämnat min studieförsökran, mer verkligt än så blir det nog inte. Lund here I come!


Fortfarande inte packat.

Jag har fortfarande inte packat, men jag har i alla fall fixat lite på bloggen ^^ Måste ju ha någon sorts design om jag ska börja skriva på "riktigt" haha! Just nu är jag dock skittrött, snacka om seriösa svängningar! Ska bara chilla ikväll, tänkte nog kolla på den sista PotC filmen! J. Depp är ju bara sååå snygg !!!


Lugn dag

Gud det här är nog första dagen på länge som jag inte har så mycket inplanerat under dagen. Ganska skönt i början av dagen men just nu börjar det klia i benen och jag vill göra något! Fast det borde jag inte för egentligen borde jag packa ner mina sista saker. Fast om jag gör det blir allt så verkligt. Usch! Kanske ska mjukstarta med att skriva ner lite anteckningar i kalendern.. Mycket bättre ^^


Djurgården!

Idag ska jag kolla på fotboll, Djurgården för fan! Det ska bli lite skumt för det är sista matchen som jag vet med säkerhet att jag kommer gå på, sen när jag flyttar vet jag inte hur det blir med mitt stöd kommer ju ha så många andra saker att tänka på haha! Efter det ska jag supa med min baby, ska bli mysigt att få snacka lite skit ^^


...

Nothing last forever, and Im fine with that. It's the heart breaking that sucks

Vattenpipa

Igår var ingen bra dag alls. Just nu känns det bara så skönt att komma ifrån Stockholm! Så för att glömma gårdagen ska jag göra det bästa möjliga mot baksmällor, nämligen dricka Moijto och röka vattenpipa!


Fan vill tillbaka till Tunisien!


Flyttpanik

Idag har jag packat ihop det mesta av mina saker. Fan vad overkligt den känns! Jag flyttar fan om mindre än en vecka. Helt sjukt, är i upplösning just nu...


Kärlek?

Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off her love, drunk from my hate, it's like I'm huffin' paint
And I love it the more I suffer, I suffocate
And right before I'm about to drown, she resuscitates me, she f**kin' hates me
And I love it, "wait, where you goin'?"
"I'm leavin' you," "no you ain't come back"
We're runnin' right back, here we go again
So insane, cause when it's goin' good it's goin' great
I'm superman with the wind in his back, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful, I feel so ashamed I snap
Whose that dude? I don't even know his name
I laid hands on her
I never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

You ever love somebody so much you can barely breathe
When you with em you meet and neither one of you even know what hit em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills used to get em
Now you're getting f**kin' sick of lookin' at em
You swore you'd never hit em, never do nothin' to hurt em
Now you're in each other's face spewin' venom in your words when you spit em
You push pull each other's hair
Scratch claw hit em throw em down pin em
So lost in the moments when you're in em
It's the face that's the culprit, controls you both
So they say it's best to go your seperate ways
Guess that they don't know ya
Cause today that was yesterday
Yesterday is over, it's a different day
Sound like broken records playin' over
But you promised her next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no nintendo game, but you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it window pane


Now I know we said things, did things, that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me
When it comes to love you're just as blinded
Baby please come back, it wasn't you, baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though
Come inside, pick up the bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
Told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed I'll aim my fist at the drywall
Next time there won't be no next time
I apologize even though I know it's lies
I'm tired of the games I just want her back
I know I'm a liar if she ever tries to fuckin' leave again
I'ma tie her to the bed and set this house on fire

RSS 2.0