Extremt hög mysnivå

Jag reste inte utomlands men kul hade jag i alla fall ^^ Började med förkrök hos Jörgen där vi spelade lite tv-spel, jag råkade spilla chilisås över hela golvet och var även tvungen att vara utan strumpbyxor en stund. Med andra ord ett riktigt bra förkrök! Sen drog vi till sydskånska som hade liveband i början av kvällen, vet inte vad dem heter men grymma var dem! Vi mötte även upp några andra i klassen och festade loss. Kvällen slutade traditionsenligt på kebabstället med en kebabrulle i handen och roligt sällskap i form av Kristoffer och Nils.

Lördagen tillbringade jag med att först plugga med Caesar (extremt jobbigt då jag var bakis) och sedan hade jag en myskväll med mig själv. Även idag har jag varit duktig och pluggat och nu ska jag dra iväg till Erica för lite söndagsmys i soffan. Med andra ord har det varit en riktigt bra helg. Och vet ni vad det bästa är? Imorgon kommer min kära syster och mormor hit och bor på hotell med mig i 3 dagar. Mysnivån är just nu extremt hög i mitt liv ^^

Kanske reser utomlands inatt

Idag har min älskling Caesar återuppstått och kommit till föreläsningen! Vi hann till och med ta en fika innan ^^ Efter föreläsningen har jag försökt tvätta och plugga. Tvätta har gått bra, plugga inte lika bra MEN eftersom Caesar är tillbaka så kommer morgondagen att bestå av endast plugg! *Yaay*

Ikväll däremot ska det festas så in i norden! Det kanske till och med blir så vilt att vi drar till ett annat land (Danmark i och för sig men i alla fall) Only time will tell ^^

Puss på er så hörs vi imorgon!

Kings of Leon


Dem är så fantastiska och jag är allvarlig när jag säger att tårar rinner ner för min kind när jag lyssnar på den här låten, dem är helt fantastiska!

Mamma upp i dagen

Nu har jag ingen bild på min mamma när hon var ung på datorn, men när jag ser den här bilden på mig själv ser jag mamma. Läskigt att jag själv kan se det för det brukar man inte..


Blöt

Nu har jag varit och tränat samt handlat hem lite mat. Det blev lite varma koppen bland annat och gud det är ju riktigt jävla gott (innan har jag endast ätit fruktsoppan). Så nu har jag energi eftersom jag både har tränat och ätit. Med andra ord är det bara att sätta sig med boken och läsa ca 100 sidor till kanske? YAY! Men först måste jag nog hoppa in i duschen igen, det spöregnade ju som vanligt och jag vill ha värme (samt slippa personen jag bor hos som alltid envisas med att skrika i telefonen?!?)

Oj Oj Oj

Igår hade vi föreläsning och programinformation, dock var det lite brist på kommunikation så vi satt en timme och väntade på våra lärare. På högstadiestil... Men men tillslut blev det bra och föreläsningen var riktigt intressant! Efter det drog jag och tränade. När jag kom hem försökte jag plugga men var grymt omotiverad. Så då tänkte jag åka till Julia och mysa lite men det var så långt och jag orkade inte. Dilemma när man inte vill vara hemma men inte orkar åka någonstans. Men vid halv 10 hade jag tröttnat på att vara hemma så jag drog till Smålands och mötte upp några personer från min klass. Resten av kvällen tillbringades skrattandes med Jörgen, fan vad han är en roligt grabb! Så tydligen ska vi till Köpenhamn imorgon men vi får se hur det blir med det...

Aja nu ska jag plugga igen, försöker läsa boken idag igen och det går lika bra som det gjorde igår kväll. Sen ska jag dra iväg och träna också tänkte jag.. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Feest


Erica och Jag


Snygga Erica, en del av en hund och en del av Pettan


Fri nagellack utedelning tror jag


Jag


Tråkig bok

Nu har jag suttit sen kl 1 och läst kvalitativ intervju av Ryen.. Sjukt tråkigt och krångligt, känns som om boken aldrig tar slut! Nu har jag ca 50 sidor kvar så det läser jag ikväll för jag orkar inte mer! Jag tänker träffa Erica istället och träna lite yogalates för att få lite lugn in i kroppen. Visst låter det som en otroligt bra plan? :)

Pluggdag by my self

Igår var jag ute och tog en öl med grabbarna. Det var väldigt roligt och lite omväxlande eftersom jag inte umgås med dem allt för ofta. Måste börja göra det mer för gud vad jag skrattade! Imorse var det dock jobbigt att komma upp ur sängen, men jag ska göra i ordning mig packa lite kläder och sedan dra iväg. Jag ska på synundersökning och sedan tänkte jag sätta mig och plugga på något mysigt café. Så ser min dag ut.

Hörs sen!

Heldag med föreläsningar

Lite dålig uppdatering jag vet, men jag kan skylla på att jag inte har varit hemma på hela helgen typ! I torsdags var det ju tenta och sen fest och efter det har jag bott hos Erica. Men nu är jag hemma igen ^^ I lördags var det även fest och det blev ÖG. Helt godkänt men det finns klart andra nationer som är bättre ;) Den här veckan kommer nog bli ganska chill och nästa vecka kommer min älskade syster och mormor och hälsar på mig! Jag funderar även på att åka hem den 9 november och vara hemma några dagar. Träffa familj och vänner, det skulle vara väldigt mysigt ^^

Nu ska jag sova för imorgon är det upp tidigt med träning sen heldag med föreläsningar ;)

Kram på er!

Baka...

Idag är det bakadag som gäller (med andra ord bakis..) Igår hade jag min första tenta och nu kommer jag nervöst att invänta svaret på om jag har klarat det eller inte. Jag hoppas verkligen jag klarade det, det kändes i alla fall helt okej efter jag hade skrivit klart.

Men efter det hände det roliga, nämligen tentafest! Vi var ute på Lunds nation och dansade (och drack) som galningar. Det var skitkul, vilket självklart betyder att det inte är lika kul idag, jag har på något sätt vaknat upp med nackspärr. Inte lika trevligt. Men inget ska få förstöra min pluggfria dag idag :D

Kram på er!

Tenta

Idag är det tenta, vilket med andra ord är väldigt deprimerande. Den börjar inte heller förrän kl 2 så det är en härlig tid där emellan man kan bygga upp en massa ångest på. Kul! Vet inte riktigt om jag borde plugga eller om jag borde ta det lugnt.. Panik och ångest är allt jag känner. Ikväll kommer jag vara mycket gladare, men ni får faktiskt lära er att ta det onda med det goda!

Puss!

Erica

Sitter hos Erica och pluggar, eller ja vi ska börja plugga. Det känns inte som att det kommer komma in så mycket mer i min skalle så jag får helt enkelt hoppas på att allt jag har gjort de senaste veckorna räcker för att klara tentan. Just nu tvivlar jag starkt på det, men men det är bara att bita i det sura äpplet..

Dagarna går in i varandra

Nu är det kväll igen och imorgon ska jag upp tidigt och plugga som vanligt. Jag längtar efter att bara få supa järnet och glömma bort allt jag har kämpat för att lära in! ^^ Nej kanske inte men supa ska vi i alla fall göra. Både jag och Erica är sjukt taggade och det kommer bli legen... WAAAIT FOR IT... dary! Så just nu har jag liksom inget annat vettigt att uppdatera om eftersom dagarna endast består av plugg. Men bättre och mer intressanta saker kommer efter torsdag, tills dess blir det mest uppdateringar om bra musik som hjälper mig plugga typ xD

Godnatt på er <3

(Tack Ann för komplimangen om designen, btw)

Lunch

Tog en liten paus i pluggandet för att äta lite, idag blev det broccolosoppa med krutonger. MM (eller mycket mumsigt som man också kan säga) Vad ska jag göra nu då? Först och främst ska jag brygga kaffe för att få en liten koffeinkick, sedan är det dags för plugg igen. Ska plugga fram tills kl 6 sen är det träning som gäller. Galet taggad jag är, men jag försöker att inte har för mycket förväntningar på passet för då blir jag bara besviken. Så jag är med andra ord inte galet taggad utan endast lite taggad xD


Ny dag nya tag

Idag är det en ny dag vilket i princip handlar om att jag kommer göra samma sak igen. Nämligen sitta och plugga och försöka få in alla fakta i huvudet. Det kan lätt kännas småtrist men jag försöker motivera mig själv till att jag fatiskt tycker att det är intressant och jag vill lära mig mer. Hoppas verkligen att jag klarar av tentan. Just nu har jag lite ångest och jag skulle egentligen vilja att det var torsdag kl 18.00 så det hela skulle vara över men det funkar ju inte riktigt så. Istället ska jag sätta mig på ett mysigt ställe, tända lite ljus och göra en stor kopp grönt té. Det gäller att ha lite olika knep för att få en att fortsätta plugga och slita.

Sen ser jag fram emot min träning som börjar kl 18.20 - ska nämligen pröva på yogalates, något som känns ganska lugnt och skönt nu när jag mår lite halvdåligt. Ska bara se till att inte bli helt sjuk förrän efter tentan!


Åh vad skönt det skulle vara att vara här just nu..


Casanova

Sitter hemma hos Erica med en kopp te och kollar på Casanova ytterst mysigt :)

Plugga senare.

Min älskling Caesar mådde inte bra så han drog hem och nu sitter jag här i min ensamhet och försöker plugga. En sak ska jag säga, det är inte alls lika enkelt att plugga ensam. Jag behöver tävlingen som blir när man pluggar tillsammans. Typ fan vad han läser då måste jag verkligen också läsa.. När det inte är någon med en är det mycket enklare att bara tänka "jag gör det senare".. Men det ska jag inte göra nu för senare innebär att det blir aldrig och då kommer jag aldrig klara tentan. Så NU ska jag plugga (ska bara göra en kopp té och tända lite ljus först).

Krya på dig Caesar!

King of the rodeo


Kaffe efter lunch

Vet ni vad en av de bästa sakerna i världen är? Jo kaffe efter lunch, det är så underbart gott och gör att man orkar hela eftermiddagen. Är verkligen beroende av det och sedan en mysig kopp té på kvällen. Det är det jag älskar med hösten, mysstämmningen som finns i luften.

Nej nu är det åter till word.


Gissa var jag är?

Haha, den som kan gissa på var jag är just nu och vem jag är med får en stor fett puss!

Ledtråd -


Jag är g(r)ym

Måste bara säga att jag är grym, gick upp i morse och tränade kondition på gymmet. Skitjobbigt men väldigt skönt efteråt! Nu har jag precis ätit frukost och det är dags att ta tag i plugget. Dagens mål är att läsa igenom instuderingsfrågorna samt mina anteckningar och de powerpoint presentationer lärarana har lagt upp. Låter kul eller? Nej inte direkt. Lika bra att börja..

Island

Gissa om ni kommer bli förvånade nu men det bästa bandet som finns kommer faktiskt varken från Usa, England eller Sverige utan Island!

Sigur rós heter dem och deras låter är grymma. De tar musik och musikalitet till en helt annan nivå. Älskar älskar älskar.


Perfection.

Jay är helt enkelt perfektion.


6 dagar kvar

Godmorgon! Idag tog jag det lugnt, vilket innebär ingen morgonträning utan istället ska jag nog köra i eftermiddag. Igår var det hårt att träna. Hade bokat med en PT som verkligen körde med mig och det känner jag i kroppen idag. Hon la även upp ett träningsprogram till mig som både innefattar kondition och styrka. Riktigt grymt känner jag och de känns som om jag kommer uppnå de målen jag vill.

Nu är jag återigen på sol och studerar. 6 dagar kvar till tentan. Jävlar..


Karnivool - All I know


Är man grym så är man.

Vem var det som gick upp kl 7 imorse och drog iväg och tränade innan plugget? Jo jag! Känner mig grymt stolt, nu ska jag sitta här med Caesar och plugga fram till 17.00 sedan är det iväg till gymmet igen och ha en genomgång av alla maskiner. Jag känner mig grymt satsig. Det enda som kan göra allt bättre är om jag kan lära mig allt som har med Kriminologi att göra typ nu? xD


Saknar dig och semestern <3


Love and a good night

Jag tränade verkligen intensivt och fan vad skönt det var att få träffas. Imorgon ska jag upp tidigt och sticka iväg till gymmet igen innan jag ska plugga med Caesar. Jag vet flitigt värre..
På vägen hem från gymmet bestämde jag mig för att vara ännu mer flitig och köpa en massa mat och laga matlådor.. Min kära lillasyster hjälpte mig välja mat och det blev en bra blandning men lite wok, crepes och såklart varma koppen ^^ Nu är det ca 8 timmar kvar tills jag ska vara på gymmet igen vilket leder till att jag borde sova.


Saknar dig syster!


Träning efter jag vet inte hur länge.

Idag har jag fixat gymkort, så grymt härligt! Efter jag har pluggat här på sol är det bara en snabb tripp hem och sedan är det direkt till gymmet. Är väldigt taggad så det kommer nog bli två timmars pass.. Efter det ska jag hem och njuta av lite serier och sedan första Harry Potter filmen. Kände verkligen för en nostalgi tripp och hur gullig är inte den filmen?


Pinsamt Sverige, PINSAMT!

Igår var vi på Glorias och kollade på Sverige och som sagt det var riktigt pinsamt. Bättre kan vi verkligen, men idag är det en ny dag och det är dags för oss att glömma den matchen totalt. Idag är det plugg som gäller. 8 dagar kvar till tentan


Pluggångest

1 vecka och 2 dagar kvar till tentan, jag har med andra ord grov ångest. Vet inte vad jag behöver göra för att klara den. Sitter på sol och försöker plugga men vet inte riktigt hur. Jag tror jag går igenom anteckningarna från föreläsningarna och kollar igenom svaren på frågorna. Det kan fungera men det är inte säkert..


Aja, det är som det är.
Love!

4 letters makes everything better

Älska
Villkorslöst
Med hela ditt hjärta
din kropp och din längtande själ.
Håll inte tillbaka, smyg inte, snåla inte
världen behöver din kärlek


Heysatan


Fotografi

Vad är det som bestämmer om man kallas konstnär eller inte? Behövs det något speciellt för att kunna klassas konstnär eller räcker det bara med att fota lite? Jag vet inte vad jag skulle kalla mig själv men det här är i alla fall mina senaste verk...


Korridorsfest nr2

Igår var det korridorsfest, fast först förkrök hos Julia. Förfesten var jättemysig och jag hade grymt kul, sen bar det vidare till festen. Trots att vi kom på lite omvägar så kom vi fram och där möttes vi av en massa folk. Skitkul hade jag, och folk vart lite galna tycker jag minsann..
Idag är det tydligen helsingborg som gäller med Caesar, fast först måste han liksom höra av sig... Haha vi får se när han gör det helt enkelt ^^

Sol och regn

Nu är det dags att dra iväg till sol i regnet.. Ja bra väder är det verkligen inte men måste man plugga så måste man stå ut med regnet.
Caesar och jag ska nämligen ha en riktig stud dag tänkte vi. Jag ska främst svara på instuderingsfrågor så jag kommer någon vart med dem! Känns som om de aldrig tar slut och framförallt känns det som om jag aldrig kommer kunna klara tentan.. Kul!

Aja, nu ska jag springa iväg men först tänkte jag visa er en bild på tatueringen utan plast ^^


Robinson

Jag verkar vara den enda som är taggad över Robinson! Fan vad jag älskar det programmet, och just den här säsongen så är jag extra taggad eftersom jag egentligen skulle ha varit där, därför tänker jag på hur jag hade hanterat situationerna och hur jag hade kunnat manipulera de andra deltagarna. Gud vad jag hade kunnat fixat det där! Sitta i en bur liksom, hur svårt kan det vara?


Kunde inte vänta

Jag kunde inte vänta längre med att visa er tatueringen, Så här kommer en lite mindre bra bild eftersom plastet fortfarande är på men ni ser ju det väsentliga om man säger så ^^

Säg vad ni tycker!


Tatuering nr 4

Gissa vad jag har gjort? Jag har tatuerat mig idag! Är grymt nöjd och den blev SÅ fin ^^ Ska verkligen ge cred till Christian på Grindhouse tattoo som är en av de bästa snubbarna jag har träffat. Så rolig och trevlig och framförallt grym på att tatuera! Jag ska ta bild på den snart, när inte "bandaget" sitter på så man ser den lite bättre ^^


Puss på er!

Dagens inlägg

Imorgon är det föreläsning som gäller så idag har jag tillbringat dagen med att läsa boken som föreläsningen handlar om. Har ca 30 sidor kvar, men med lite Hurts ska det nog gå. Här delar jag med mig av min musik och hoppas den förbättrar er värld lika mycket om den förbättrar min!


4 Oktober

Idag har vi två föreläsningar. Vilket betyder att det blir en heldag med bara massa snack om böcker. För mig är det både positivt och negativt. Positivt för att det är grymt intressant, negativt för att det är så långt. Kommer få träsmak i asset! Men men, så är det väl att vara student haha ^^

Dessutom är jag sjuk. Skulle gå upp klockan 7 idag och tvätta. Jag slocknade vid 9 igår så jag trodde inte det skulle vara några problem med att gå upp tidigt men nej, jag vaknade inte av väckarklockan. Istället vaknade jag vid halv 9.. Jag är fortfarande trött.

Så sammanfattningen är detta jag är trött, jag är sjuk, jag har två föreläsningar. Jippie


2 oktober

Usch, mår inte så bra idag. Inte bra alls, men inte värre än Pettan. Vi mår dåligt tillsammans.. Fast jag döljer det lite bättre..

Återkommer när jag mår bättre.

Klockrent

Kollade lite på de kvalklara och vad de svarade på diverse frågor. Så kommer denna fråga "din största utmaning i idol?" De flesta svarar utförligt och vill få fram att de vill utvecklas och bla bla bla... Sen kommer min älskling Jay och hans svar är det bästa jag någonsin sett! "Att hitta rökpauser.."

Hahahaha

RSS 2.0