Härlig vecka?

Härlig vecka faktiskt. Den består typ utav korta skoldagar, fester och mösspåtagning. Hur fel kan det bli liksom? Ja nu bortser jag självklart från tvådagars provet på sakerna jag inte förstår. Men i alla fall, don't see small details, look att the big picture!

I feel what you feel

Håller på att ladda ner musik till Iphonen just nu, musik är verkligen bäst och man hittar alltid en låt som relaterar till situationen man befinner sig i. Det är vad jag älskar mest! Efter detta är fixat ska jag sooova, är helt utmattad och dagen imorgon börjar med en redovisning!

Fotograf?

Var ute och fotade med pappas systemkamera igår, första gången jag använde den. Det slutade med att jag var ute i ca 2 timmar och var verkligen uppslukad av att fota! Låg på marken, hängde i träd och grejer. Det bästa var att jag inte brydde mig om människor som gick förbi, dem för väl tycka vad dem vill tänkte jag och fortsatte med musiken dunkande i mina öron. Jag tror inte att jag har mått så bra som jag gjorde då på flera månader. Det var verkligen uppfriskande! Här har ni i alla fall resultatet.



Skitsnack

Nu har jag precis varit på arbetsintervju, tvingade mig dit trots att jag är sjuk för jag vill verkligen ha jobbet! Det gick hyfsat bra och rätt snabbt så nu är jag hemma igen och koncentrerar mig på att bli frisk. Igår när jag var sjuk så kollade jag ju sönder alla tv-serier. Detta skapar problem idag eftersom jag inte har något att kolla på! Hm, undrar om det kanske finns ngn serie jag har glömt att kolla på som jag kanske kan kika på idag. Undrar om det har kommit ut ett nytt How i met your mother avsnitt. Hoppas hoppas för det är väärldens bästa serie! Nej nu sitter jag bara här och skriver skit, men jag antar att skit är bättre än ingenting. Så eftersom jag inte längre äger känslor eller ett hjärta så får ni stå ut med skit ett tag fram över.

Mentalt blir fysiskt

Jag är sjuk, igen! Jag har varit sjuk minst en dag/vecka i cirka 3 veckor nu. Jag tror att det mest handlar om att jag börjar gå in i väggen. Det händer så mycket mentala dåliga saker i mitt liv nu och jag kan inte få utlopp för alla känslor jag har i kroppen och därför så visar det sig fysiskt genom sjukdom istället. Inte så kul eftersom min kropp tvingar mig att göra ingenting. Nu vet jag att de flesta tänker att det bara är skönt, men inte jag för när man inte har någonting att göra tänker man för mycket. Så idag har jag haft en heldag med mina tankar och jag kan inte säga att jag direkt mår bättre nu. Snarare sämre! Det är väl bara försöka hålla ut och se det positiva i livet istället. En positiv sak är att jag ska på arbetsintervju imorgon! Jag skiter i om jag är sjuk eller inte, jag ska gå på den där intervjun för jag vill verkligen ha jobbet!

Sen ska jag hem till min mormor, och om allt är bra så kan det bli en riktigt mysig kväll. Jag får väl helt enkelt hoppas på det bästa (även om jag inte har något hopp kvar, undrar hur det fungerar?)

Boooring

Sitter och kollar på hogan knows best, boooring! Men det finns inget annat att göra i och för sig.. Har väldigt tråkigt. Ja det är väl typ den update jag kan ge "er"

Katrin och Bingo

Måste bara säga att Sveriges just nu mest söta par är utan tvekan Katrin Zytomierska och Bingo Rimér! Dem är verkligen urgulliga och så där brutalt ärliga som jag älskar att folk är. Sen kommer de döpa deras son till Ringo, gulligt värre!

Jag gillar verkligen dem starkt och det finns nog inget annat känt par som någonsin kommer kunna slå dem i att vara Sveriges gulligaste par. Det bästa med det är att jag tror inte att Katrin eller Bingo är en sådana personer som vill ses som urgulliga, men tyvärr det kommer ni inte ifrån! ^^


Sunglasses

Haha, är det här min nya grej eller vad? Kör inläggen typ en halvtimme innan dagen har tagit slut. Väldigt klockrent av mig! Idag har det varit en betydligt bättre dag än igår! Provet gick bra och alla har varit trevliga mot lilla mig! Det enda problemet som jag har kvar är att jag inte hittar ett par bra solglasögon att köpa, enormt irriterande! Men det kanske bara beror på att jag är väldigt kräsen ;)


Good day gone bad

Idag var en väldigt bra dag, tills den blev dålig! Det är såna dagar jag hatar mest, när man verkligen tror att hela dagen kommer bli underbar men så skiter den sig totalt! Jag hoppas att denna dag kommer bli lite bättre, trots det mest konstiga prov jag någonsin har varit med om...

Design

Exprimenterar lite med designen just nu, håller på och lära mig för jag kan verkligen inte såna här grejer! Ska fortsätta, men det är ett work in progress! Det är ju inte som om jag har ngt bättre för mig i alla fall..

Verkligheten suger

Dagens önskan - hoppas jag kan sova inatt, hoppas jag kan sova, hoppas hoppas hoppas
Dagens fråga - Kan den här j*vla hostan bara gå över så jag kan sova inatt? Orkar inte vara vaken hela den här natten med!!
Dagens sanning - Hostan är kvar och sova är verkligen önsketänkande och inte verklighet!

.

Allt är skit

10 april

Fan vad jag är bakis! Nu ska jag hem till mormor och gotta i mig glass och kolla på tv ^^ Älskar verkligen att vara hos min kära mormor, hon får mig alltid på bättre humör och om jag har tur så kanske hon kan få det att kännas bättre i min hals också som gör så satans ont just nu!

Update

Är fortfarande en bitch, men nu vill jag supa också!

BITCH

Ja förra inlägget kan ni ju glömma för något plugg har det inte blivit och det kommer det inte att bli heller. Naturkunskap kan helt enkelt ta sig. Har andra viktigare saker att hantera i mitt liv just nu och då orkar jag verkligen inte bry mig om fossila bränslen och vattenförbrukning...

Mår som en jävla crackwhore just nu kan jag ju bara börja med att säga. Inget går som jag önskar att det skulle kunna gå. För det första så går mina betyg rakt ner i botten och det värsta är att jag inte ens bryr mig längre. Jag som alltid har brytt mig och faktiskt gillat att vara personen som bryr mig. Att livet dessutom inte är bra på någon annan front heller är ju inte direkt ett plus. En massa bråk med en massa vänner och jag känner bara hur jag börjar förlora alla jag bryr mig om. Snart är det bara jag kvar och det kan jag inte stå ut med. Sen är ju min framtid även ett stort jävla frågetecken just nu vilket suger, även om det inte suger lika mycket. Jag vill veta hur mitt liv kommer att se ut de följande åren så jag kan ha en grundplan men det är ju tydligen alldeles för mycket att be om. Så ursäkta med men de kommande veckorna har jag bara planerat att vara en sak:
EN JÄVLA BITCH

Plugga på lov, awesome!

Äntligen lite sol igen ^^ Blev väldigt orolig igår när det snöade! Så nu ska jag gå ut och passa på och njuta lite av solen, även om jag måste plugga medan jag gör det.. Fan ta naturkunskap!

FOTOGRAFI

Har festat som en gaalning de senaste dagarna men nu ska jag fan försöka ta det lugnt ett tag.. Nästa utgång blir nog inte förrän på torsdag ;) Eftersom jag har fått min sööta Iphone nu ska jag försöka fota mycket och lägga ut här! Det kan ju alltid vara kul att kolla tillbaka på sen ^^

April April

Haha, vad roligt att alla tjejer jag var med igår gick på att falsksanning vad Rosanna ;) Ett av de bästa aprilskämten någonsin ^^

RSS 2.0